Masina de spalat vase slim incorporabila Electrolux ESL4201LO, 9 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Electrolux ESL4201LO

Intotdeauna am fost de parere ca spalatul vaselor este o adevarata pierdere de timp, iar acum ca exista atatea variante de masini de spalat vase, te sfatuiesc sa cauti modelul potrivit si sa nu mai stai pe ganduri. Este cu adevarat o investitie buna, iar eu iti voi prezenta in continuare inca un model simpatic – Electrolux ESL4201LO.

Electrolux ESL4201LO este un model de masina de spalat vase slim, incorporabila, ce ofera o capacitate medie, de 9 seturi. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, garantand un consum redus de energie electrica.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 x 44.6 x 55 cm ( l x L x A) si cantareste 32.4 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 51 dB, astfel ca aproape nici nu o vei auzi in timpul functionarii.

Programe si funcii speciale

Acest model de masina a fost prevazut cu 5 programe de baza, foarte eficiente:

  1. Eco – dupa cum sugereaza si numele, este cel mai eficient program din perspectiva consumului de energie. Astfel, in cadrul acestui program se va inregistra un consum de doar 0.778 kWh energie electrica si 9.9 litri de apa. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, iar durata este de 225 de minute.
  2. Intensiv – este ideal pentru vasele, oalele si cratitele foarte murdare, spaland la temperatura de 70 de grade Celsius. In cadrul acestui program, seste activ sensocontrolul, prin urmare, consumul de energie va alterna intre 1.1 si 1.3 kWh, iar cel de apa intre 13 si 14 litri. Dureaza 168 de minute, dar programul poate fi scurtat cu maxim 8 minute, in cazul in care senzorul va detecta o incarcare mai mica de 9 seturi.
  3. Normal – este potrivit pentru vasele cu grad mediu de murdarie, spaland la temperatura de 65 de grade Celsius. Consumul va varia intre 14 si 15 litri de apa si 1.1-1.3 kWh energie electrica. Dureaza intre 130 si 140 de minute.
  4. Scurt – dureaza numai 30 de minute, spaland la temperatura de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 8 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica. Este potrivit pentru vasele recent folosite cu grad destul de mic de murdarie.
  5. Prespalare – are o durata de 14 minute, foloseste 4 litri de apa la temperatura de admisie, astfel ca va inregistra un consum de numai 0.01 kWh energie electrica.

Ca si functii speciale, menite sa completeze functiile de baza, se numara programarea intarziata care permite presetarea orei de incepere a spalarii.


Concluzii si pareri

Personal, consider ca Electrolux ESL4201LO este un model de masina de spalat vase simplu, dar eficient, in masura in care reuseste sa iti faci treaba foarte bine cu ea. Dispune de cele mai importante functii si este capabil sa te scape de grija vaselor murdare.

Clientii sustin ca sunt multumiti de modul in care aceasta isi desfasoara activitatea si chiar apreciaza faptul ca nu mai trebuie sa piarda atata timp cu spalatul vaselor. Considera raportul calitate/pret foarte bun.

Poate fi o optiune de luat in calcul, fara mari pretentii. In plus, aceasta vine la pachet cu o oferta de pret foarte buna pe care o poti vedea aici.

8.8

Pret

9.2/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Eficienta energetica

8.5/10

Functii

8.2/10

Argumente PRO

  • model slim
  • programare intarziata
  • pret mic

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *