Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL5355LO, 13 seturi, 6 programe, Motor inverter, 60 cm, Clasa eficienta energetica A+++, Gri

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux ESL5355LO

Scuteste timpul si efortul depus pentru a spala vasele murdare si apeleaza cu incredere la o masina de spalat eficienta. Iti prezentam o masina de vas incapatoare si foarte practica si anume Electrolux ESL5355LO.

Electrolux ESL5355LO este o masina de spalat vase incorporabila ce ofera o capacitate generoasa de 13 seturi, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++. Astfel, consumul energetic va fi unul foarte mic, producatorii estimandu-l la 234 kW/an. Totodata, consumul anual de apa a fost aproximativ la 2775 litri.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 x 59.6 x 55 cm (l x L x A) si cantareste 40 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 44 dB, ceea ce inseamna ca este un model extrem de silentios care nu te va deranja absolut deloc in timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Masina dispune de 6 functii de spalare foarte eficiente si anume:

 1. Eco – presupune cel mai mic consum de resurse fiind destinat vaselor cu grad mediu de murdarie. Inregistreaza un consum de 9.9 litri de apa si 0.832 kWh energie electrica. Durata este intr-adevar mai mare, de 240 de minute. Temeratura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – este potrivit pentru toate tipurile de vase, fiind prevazut cu senzori ce vor detecta gradul de murdarie, dar si cantitatea de vase adaugata. Astfel, temperatura de spalare poate varia de la 45 pana la 70 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 0.7-1.5 kWh energie electrica si 7-12 litri de apa. Dureaza intre 45 si 160 de minute.
 3. Intensiv – destinat vaselor cu grad ridicat de murdarie si pot fi adaugate, in principiu, vase ceva mai rezistente fiindca temperatura de spalare ajunge pana la 70 de grade Celsius, iar presiunea apei va fi ceva mai mare. Consumul de energie electrica poate varia intre 1.4 si 1.6, iar cel de apa intre 13 si 15 litri. Totodata, durata este de 140-160 de minute.
 4. Rapid – dureaza numai 30 de minute si poate fi folosit pentru spalarile zilnice. Presupune un consum de 9 lirti de apa si 0.8 kWh enegie electrica.
 5. Delicate – este destinat vaselor foarte sensibile inclusiv portelanurilor si paharelor. Temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius, in timp ce inregistreaza un consum de apa de 13-14 litri si de energie electrica intre 0.9 – 1.1 kWh. Dureaza intre 70 si 85 de minute.
 6. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea murdariei intarite pe suprafata vaselor, avand un consum de apa de 4 litri, iar de energie electrica de 0.1 kWh. Dureaza 14 minute.

Acestor programe de baza, li se adauga si cateva functii speciale:

 • Incarcare la jumatate – presupune adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugate. Nu trebuie incarcata in totalitate, ci masina va spala strict cu resursele necesare numai cantitatea adaugata la momentul respectiv.
 • Beam-on-floor – reprezinta o lumina care va fi proiectata pe podea, sb usa aparatului. Lumina rosie indica faptul ca masina inca spala, iar cand aceasta se va stinge, atunci vei putea deschide usa pentru a scoate vasele.
 • AirDry – ajuta la obtinerea celor mai bune rezultate in ceea ce priveste uscarea vaslor.
 • Time Manager – presupune reducerea duratei programului cu aproximativ 50%, prin cresterea presiunii si a temperaturii apei.

Concluzii si pareri

Electrolux ESL5355LO este un model de masina de spalat vase incapatoare si foarte bine dotata, eficienta chiar si pentru familii ceva mai numeroase. Dispune de o serie de programe si functii speciale care se completeaza reciproc, garantand rezultate optime.

Clientii sunt foarte multumiti de acest model de masina si au declarat ca spala impecabil vasele, bineinteles adaugand si detergentul potrivit. In plus, acestia considera raportul calitate/pret excelent.

In opinia mea, este un model interesant, care merita achzitionat, suficient de incapator, economic si foarte silentios. Aici gasesti o oferta de pret avantajoasa pentru acest produs.

9.2

Pret

8.8/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

9.2/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • capacitate mare
 • eficienta energetica
 • incarcare la jumatate
 • silentios

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *