Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 321 IX, 6 programe, 10 seturi, 45 cm, Clasa A+

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Whirlpool ADG 321 IX Review

Daca esti in cautarea unui model de masina de spalat vase semi-incorporabila si suficient de incapatoare, o sugestie ar fi masina de spalat vase Whirlpool ADG 321 IX. Este un model foarte simpatic despre care vom discuta pe larg in continuare.

Whirlpool ADG 321 IX ofera o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul energetic fiind unul destul de redus.

Producatorii estimeaza consumul anual de energie undeva la 237 kWh.

Dimensiunile masinii sunt de 82 x 45 x 57 cm (l x L x A) si cantareste 30 kg.

Programe si functii speciale

Masina este dotata cu 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – dupa cum sugereaza si numele, este programul cel mai eficient din perspectiva consumului energetic. Durata este insa mai mare, adica 3 ore, dar va consuma numai 10 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 2. Intensiv – este recomandat pentru vasele rezistente si foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Se inregistreaza un consum de 14 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica. Dureaza 2 ore si 30 de minute.
 3. 1 ora – alte marci numesc acest program Zilnic si are o durata de 60 de minute, spaland la temperatura de 50 de grade Celsius. Consuma 10.5 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica.
 4. Pahare – este potrivit pentru vasele foarte sensibile, inclusiv pahare, avand o durata de 100 de minute. Consuma 10 litri de apa si doar 0.95 kWh energie electrica, avand o temperatura de spalare de 45 de grade Celsius.
 5. Rapid – dureaza doar 25 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Nu usuca vasele. Inregistreaza un consum de 8.5 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – dureaza 10 minute si consuma 4 litri de apa. Consumul energetic este infim, apa nefiind incalzita.

Mai sunt prezente si cateva functii speciale:

 • Programare intarziata – permite setarea orei de incapere a spalarii, indiferent ca sunteti sau nu acasa la momentul respectiv, in intervalul 1-24 de ore.
 • Tablete multifunctionare – atunci cand apelam la acest gen de detergenti, masina nu va mai utiliza agentul de clatire si sarea, ci se va regla in functie de acest detergent pentru a obtine rezultate optime.
 • Incarcare la jumatate – poti spala orice cantitate de vase, chiar daca masina nu este plina. Consumul de apa, cel energetic, dar si temperatura si durata se vor regla in functie de cantaitatea adaugata.
 • Clatire antibacteriana – in cadrul ultimului ciclu de clatire, vasele vor fi clatite cu apa fierbinte pentru o igienizare corespunzatoare.

De asemenea, masina este prevazuta cu sistem de siguranta impotriva copiilor, dar si afisarea timpului ramas, a programelor selectate si alte optiuni.


Concluzii si pareri

Whirlpool ADG 321 IX este un model de masina foarte eficienta care isi face treaba cat se poate de bine. Clientii au confirmat faptul ca vasele sunt spalate foarte bine, iar programele din dotare sunt destul de bine gandite. Totodata, acestia considera raportul calitate/pret excelent. 

Din punctul nostru de vedere, reprezinta o varianta pe care o poti lua in calcul cu toata increderea, cu atat mai mult incat in privinta pretului, este un model rezonabil. Aici poti vedea pretul actual.

9.1

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

8.8/10

Functii

8.7/10

Argumente PRO

 • capacitate rezonabila
 • programare intarziata
 • incarcare la jumatate
 • pret avantajos

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *