Masina de spalat vase Whirlpool ADP 301 IX, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+, 45 cm, Argintiu

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool ADP 301 IX

Whirlpool ADP 301 IX este un model de masina de spalat vase foarte simpatica, ce intentioneaza sa te scuteasca de efortul depus pentru spalarea vaselor murdare, dar si de timpul pe care l-ai pierde. Ei bine, nu iti ramane decat sa faci cunostinta cu ea!

Masina de spalat vase Whirlpool ADP 301 IX ofera o capacitate de incarcare de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul energetic fiind destul de mic.

Producatorii estimeaza consumul energetic anual la 237 kWh, iar cel de apa la 2800 litri.

Are o latime de 45 cm si cantareste 39.5 kg.

Programe si functii speciale

Este dotata cu 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului, fiind recomandat pentru vase cu grad mediu de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand o durata de 3 ore, in timp ce consumul este de 10 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este recomandat pentru vasele, oalele si farfuriile foarte murdare, dar in acelasi timp ceva mai rezistente. Temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius, in timp ce consumul de apa este de 14 litri. Consumul energetic este si el mai mare, de 1.3 kWH. Dureaza 150 de minute.
 3. Normal – spala la temperatura de 55 de grade Celsius, pret de 2 ore. Este potrivit pentru spalarile de zi cu zi, cu grad de murdarie mediu. COnsuma 13.5 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 4. Pahare – spala la temperatura de 45 de grade Celsius, avand o presiune scazuta, drept pentru care recomandam pentru vasele delicate cum ar fi pahare sau cristale.
 5. Rapid – are o durata de doar 25 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Desigur, nu prezinta ciclu de uscare.
 6. Prespalare – utilizeaza 4 litri de apa si dureaza 10 minute. Este recomandat mai degraba pentru inmuierea resturilor de mancare.

In plus, masina vine la pachet si cu o serie de functii speciale foarte utile:

 • Incarcare la jumatate – atunci cand nu reusesti sa incarci in totalitate masina, poti seta acest program, iar masina va adapta resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Igienizare – vizeaza igienizarea corespunzatoare, realizata la temperaturi inalte, dupa ce programul a luat sfarsit.
 • Tablete – folosind aceste tipuri de detergenti, masina va ajusta in mod automat consumul de sare si agentul de clatire.
 • Child lock – vizeaza blocarea panoului de comanda in timpul functionarii, pentru ca cei mici sa nu deregleze masina.
 • Programare intarziata – permite setarea orei de incepere a spalarii in intervalul 30 de minute – 24 de ore.

Concluzii si pareri

Whirlpool ADP 301 IX este o masina de spalat vase, din puncutl meu de vedere, rezonabila care asigura o spalare eficienta. Clientii, la randul lor, au confirmat faptul ca spala foarte bine vasele, evident, cat timp selectezi programul potrivit in functie de vasele pe care le adaugi. De asemenea, le usuca foarte bine si considera raportul calitate/pret excelent. Poti achizitiona de aici aceasta masina de spalat vase la un pret avantajos.

9.1

Pret

8.8/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.6/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • 6 programe de spalare
 • programare intarziata
 • incarcare la jumatate

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *