Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 422 IX, 6th Sense, 7 programe, 10 seturi, 45 cm, Clasa A++

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool ADG 422 IX

Din punctul meu de vedere, o masina de spalat vase reprezinta o investitie foarte bune, desigur, cat timp gasesti modelul potrivit nevoilor tale. De aceea, este important sa cunosti foarte bine orice produs chiar inainte sa il achizitionezi, iar de aceasta data iti vom vorbi despre masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 422 IX.

Whirlpool ADG 422 IX ofera o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, reusind astfel sa inregistreze un consum energetic destul de mic. In principiu, consumul energetic anual este aproximat la 211 kW.

Masina dispune de suport pentru pahare, foarte important, pentru ca asezandu-le corect nu vei risca sa se sparga in timpul spalarii.

Dimensiunile masinii sunt de 82 x 45 x 57 cm (l x L x A) si cantareste 30 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 45 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja absolut deloc in timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 7 programe de spalare si anume:

 1. Eco – cel mai eficient din perspectiva consumului, avand si cea mai mare durata – de 3 ore. Consuma 9 litri de apa si 0.74 kWh energie electrica.
 2. Sixth Sense – este programul cu al 6-lea simt, in cadrul caruia parametrii pot varia foarte mult. Poate dura intre 70 si 150 de minute, consuma intre 7 si 14 litri de apa si intre 0.9 si 1.25 kWh energie electrica.
 3. O ora – dureaza 60 de minute, spalarea realizandu-se la 50 de grade Celsius, avand un consum de 13 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica. Este programul potrivit pentru spalarile zilnice, cu grad mediu de murdarie.
 4. Rapid – dureaza 25 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Consuma 8 litri de apa, insa nu usca vasele.
 5. Delicat – este dedicat paharelor, portelanurilor sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius. Utilizeaza 9 litri de apa si dureaza 100 de minute.
 6. Prespalare – spala 10 minute si foloseste 4 litri de apa. Apa nu este incalzita, drept pentru care consumul energetic va fi nesemnificativ – 0.01 kWh.
 7. Intensiv – este potrivit pentru vasele, oalele cu grad ridicat de murdarie, dar si foarte rezistente. Temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius, avand o durata de 170 de minute. Consuma 17 litri de apa si 1.45 kWh energie electrica.

Pe langa aceste programe, se adauga o serie de functii speciale si anume:

 • Multizone – se aseamana cu incarcarea la jumatate, existand posibilitatea de a selecta cosul inferior sau superior pentru spalare.
 • Programare intarziata – permite setarea masinii pentru inceperea spalarii la o anumita ora, existand posibilitatea de a o programa de la 1 ora pana la 12 ore.
 • Indicator luminos podea – este un element foarte important, pentru ca in acest fel vei sti cand masina functioneaza sau cand a terminat progarmul de spalare.

Concluzii si pareri

Personal, sunt de parere ca masina de spalat vase Whirlpool ADG 422 IX este un model foarte interesant, practic si eficient in orice locuinta.

La randul lor, clientii au declarat ca este o masina foarte buna, care spala vasele extrem de bine. Sigur ca au tinut cont si de instructiunile primite, apeland de fiecare data la programul corect si totodata, apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Prin urmare, este un model de masina de spalat vase ce merita achizitionata, fiind destul de incapatoare si prevazuta cu cele mai importante programe care vor acoperi toate tipurile de nevoi. In plus, aici poti verifica si o oferta de pret rezonabila.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.0/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • programare intaziata
 • mutizone
 • indicator luminos podea

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *