Masina de spalat vase Beko DTC36610W, 6 seturi, 6 programe, Clasa A+, 55 cm, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DTC36610W Reviewm

Beko DTC36610W este o masina de spalat vase mica si practica, la care poti apela oricand cu incredere. Este potrivita pentru un cuplu, pentru ca ofera o capacitate de incarcare destul de mica, ceea ce inseamna ca nu ar face fata unei familii mai mari.

Beko DTC36610W este prevazuta cu 6 seturi si este incadrata in clasa de eficienta A+, inregistrand un consum energetic destul de mic.

Dimensiunile acesteia sunt de 43.8 x 55 x 50 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs este de 49 dB, ceea ce inseamna ca aceasta masina de spalat nu te va deranja in timpul functionarii.

Programe si functii speciale

Masina dispune de 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

  1. Intensiv – potrivit pentru vase foarte murdare, dar si rezistente, folosind apa la temperatura de 70 de grade Celsius.
  2. Eco – cel mai eficient din punct de vedere al consumului de resurse, spaland la temperatura de 50 de grade Celsius, inregistrand unc onsum de 6.5 litri de apa. Este potrivit pentru spalarile zilnice.
  3. Normal – poate fi folosit pentru spalari zilnice, potrivit pentru vasele cu grad mediu de murdarie.
  4. Pahare – ideal pentru spalari delicate si articole foarte sensibile la temperaturi si presiuni ridicate. Temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius, presiunea apei fiind una destul de mica.
  5. 90′ – temperatura de spalare este destul de ridicata, iar durata relativ redusa- 90 de minute. Este potrivit pentru vasele care au fost recent murdarite.
  6. Spalare rapida – temperatura de spalare este foarte joasa, dureaza putin si nu presupune ciclu de uscare.

Pe langa aceste functii de baza, amintim si o functie speciala – Programare intarziata – care iti permite amanarea orei de incepere a activitatii masinii de la 30 de minute pana la 24 de ore.


Concluzii si pareri

Beko DTC36610W este un model de masina de spalat vase foarte practic, destul de mic, ideal pentru un cuplu. Clientii sunt incantati de eficienta sa, confirmand faptul ca spala foarte bine vasele. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent. Nu ezita sa verifici oferta actuala aici, in cazul in care esti interesat de o masina de spalat vase mica si practica.

9

Pret

8.9/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

8.8/10

Functii

8.9/10

Argumente PRO

  • programare intarziata
  • silentioasa
  • programe destul de diversificate

Argumente CONTRA

  • nu au fost indetifiicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *