Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN15212, 12 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DIN15212

Pentru o familie numeroasa, este necesara o masina de spalat vase cu o capacitate pe masura. Iar acest lucru nu inseamna neaparat o investitie coloseala, cat timp te orientezi catre produsele potrivite. De aceasta data, iti facem cunostinta cu masina de spalat vase Beko DIN15212.

Beko DIN15212 reprezinta un model de masina de spalat vase incorporata ce ofera o capacitate destul de mare, de 12 seturi. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, garantand un consum redus de resurse. In principiu, producatorii estimeaza consumul anual de energie la 290 kW, iar cel de apa la 3360 litri

Ca si accesorii, masina detine cos pentru tacamuri si doua rafturi pentru setarele superioare.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 x 59.8 x 55 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 49 dB, deci am putea spune ca este aproape neglijabila.

Programe si functii speciale

Masina a fost prevazut cu 5 programe de baza si anume:

 1. Eco – cel mai eficient din perspectiva consumului de resurse, spaland la temperatura de 50 de grade celsius. Inregistraeza un consum energetic de doar 1.02 kWh, iar cel de apa fiind de 12 litri. Dureaza, insa mai mult, de 190 de minute si este recomandat pentru vasele cu grad mediu de murdarie.
 2. Intensiv – ideal pentru vasele foarte murdare, dar in acelasi timp si rezistent, spaland la temperatura de 70 de grade Celsius. Consumul energetic este de 1.7 kWh, iar cel de apa 17.6 litri. Dureaza 124 de minute.
 3. Zilnic – potrivit pentru vasele cu grad mediu de murdarie, avand o durata de 96 de minute. Consuma 10.6 litri de apa si 1.04 kWh energie elctrica. Temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius.
 4. Quick&Clean – dureaza 58 de minute, temperatura de spalare find de 70 de grade Celsius. Consuma 1.32 kWh energie electrica si 11.8 litri de apa.
 5. Scurt – presupune o durata de 30 de minute, spaland la temperatura de 35 de grade Celsius. Foloseste 118 litri de apa.

Totodata, este prevazuta cu o serie de functii speciale foarte utile;

 • Incarcare la jumatate – ideala atunci cand masina nu este incarcata in totalitate si totusi este necesara spalarea vaselor aflate in interior. Va adapta toti parametrii in functie de cantitatea adaugata si de gradul de murdarie.
 • Programare intarizata – poti amana ora de incepere a programului de spalare cu 3, 6 sau 9 ore.

Concluzii si pareri

Beko DIN15212 este un model incapator, eficient, ideal chiar si pentru familii mai mari. Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si au declarat ca spala foarte bine, dar si usuca vasele excelent, in egala masura. De asemenea, e silentioasa, iar raportul calitate/pret este excelent. Pentru a verifica si oferta de pret propusa, te invitam sa intri aici.

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.3/10

Eficienta energetica

8.6/10

Functii

8.8/10

Argumente PRO

 • capacitate mare
 • programare intarziata
 • incarcare la jumatate

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *