Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LSTB 4B00, 10 Seturi, 4 Programe, Clasa A, 45 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint LSTB 4B00

Dragi gospodine, chiar nu merita sa mai pierdeti timp cu spalatul vaselor, cand puteti achizitiona o masina care sa se ocupe de acest lucru. Indiferent de bugetul pe care il detineti, trebuie sa stiti ca exista variante de masini de spalat vase pentru orice buzunar. De aceea, dorim sa va prezentam un model accesibil si anume Hotpoint LSTB 4B00.

Masina de spalat vase Hotpoint LSTB 4B00 este un model complet incorporabil, prevazut cu o capacitate de 10 seturi. Este o capacitate rezonabila, as zice suficienta chiar si pentru o familie cu copil.

Este incadrata in clasa de eficienta energetica A, consumul fiind unul decent. Se putea si mai bine, dar totusi consumul nu va fi urias. Ba chiar producatorii estimeaza consumul anual la 267 kWh, iar cel de apa la 2800 litri.

Dimensiunile masinii sunt de 82 x 44.5 x 57 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 51 dB.

Programe si functii speciale

Masina a fost prevazuta cu 4 programe de spalare, despre care nu am avea obiectii. Insa, personal, mi-ar fi placut sa fie mai multe. Dar haideti sa vedem care sunt cele 4 programe:

  1. Eco – este cel mai eficient din perspectiva consumului. Are o durata de 3 ore si consuma 10 litri de apa alaturi de 0.9 kWh energie electrica. Il recomandam pentru vasele cu grad mediu de murdaria, ba chiar pentru spalarile zilnice.
  2. Intensiv – pentru ideal pentru vasele rezistente cu grad ridicat de murdarie. Dureaza 2 ore si jumatate, consumand 14 litri de apa.
  3. Normal – este potrivit pentru toate tipurile de vase, cu grad normal de murdarie. Dureaza 2 ore si consuma 14 litri de apa.
  4. Incarcare la jumatate – unii producatori incadreaza acest program ca functie speciala, insa aici il regasim ca un program normal. Presupune adaptarea resurselor in raport cu cantitatea de vase adaugate si gradul de murdarie de pe acesta, ideal atunci cand nu reusesti sa incarci in totalitate masina, dar totusi este nevoie ca vasele sa fie spalate. Dureaza 1 ora si 20 de minute si consuma 10.5 litri de apa.

Personal, as mai fi adaugat la aceste programe macar cel pentru vase delicate si prespalarea. Insa, iti poti face treaba foarte bine si cu acestea patru, acoperind in mare, cele mai importante nevoi.


Concluzii si pareri

Hotpoint LSTB 4B00 este un model de masina de spalat vase destul de simplu si in acelasi timp ieftin. Este potrivita si pentru persoanele cu buget ceva mai restrans, iar in mare parte isi face treaba cum promite.

Clientii au declarat ca spala foarte bine vasele chiar si cele voluminoase, este silentioasa si reusesc sa isi faca treaba foarte bine cu ea. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

In principiu, daca alegi sa iti faci treaba cu ea, spaland farfurii, oale si asa mai departe mai mult sau mai putin murdare, isi face treaba excelent. As sugera putina atentie la paharele foarte sensibile si portelanuri, dat fiind ca nu este prevazuta cu un program special. Personal, nu as risca sa se sparga. In plus, daca esti interesat de o oferta de pret excelenta, te invitam sa intri aici.

8

Pret

9.0/10

Calitate

8.1/10

Fiabilitate

8.8/10

Eficienta energetica

7.3/10

Functii

7.0/10

Argumente PRO

  • spala bine vasele
  • pret avantajos
  • capacitate rezonabila

Argumente CONTRA

  • numar redus de functii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *