Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS15011_G, 10 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DIS15011_G

Dragi gospodine, spuneti adio vaselor murdare si apelati la o masina de spalat vase eficienta, care te va scuti de un efort in plus. Nu stiu cate dintre voi va place sa spalati vase, dar cert este ca un astfel de ajutor este intotdeauna binevenit. Va prezentam, de aceasta data, masina de spalat vase Beko DIS15011_G si va invitam sa ne urmariti in continuare.

Beko DIS15011_G este o masina complet incorporabila prevazuta cu o capacitate destul de mare, de 10 seturi. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum redus de resurse.

Producatorii estimeaza consumul anual de energie la 237 kWh, iar cel de apa, la 3640 litri.

Programe si functii speciale

Masina este prevazuta cu 5 programe de baza si anume:

  1. Eco – reprezinta cel mai eficient program din perspectiva consumului de energie. Este potrivit pentru spalarile zilnice, unde gradul de murdarie este mediu.
  2. Intensiv – ideal pentru tigai, oale si vase rezistent cu grad ridicat de murdarie. Indeparteaza eficient si resturile de murdarie uscata datorita presiunii si temperaturii ridicate a apei.
  3. Normal – pentru vasele cu grad mediu de murdarie, poate fi folosit pentru spalarile zilnice.
  4. Quick&Clean – asigura o spalare delicata a vaselor, fiind potrivita pentru pahare, portelanuri.
  5. Rapid – nu presupune ciclul de uscare si este recomandat pentru inmuierea murdariei uscate.

Acestor programe de spalare, li se adauga si cateva functii speciale. Printre acestea, se numara programarea intarziata ce iti permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

De asemenea, dupa ce masina a terminat de spalat, aceasta va avea un indicator prin intermediul caruia vei sti ca s-a terminat programul.


Concluzii si pareri

Beko DIS15011_G este o masina de spalat vase eficienta, care ofera o capacitate de incarcare medie, dar suficienta chiar si pentru familii cu copil. Spala foarte bine vasele, iar clientii s-au aratat incantati de ea. Sustin ca este suficient de mare pentru o familie cu un bebelus, silentioasa si usor de utilizat. Considera raportul calitate/pret foarte avantajos.

Meriti un astfel de ajutor in bucatarie, asa ca daca esti interesat si de o oferta de pret actuala, nu ezita sa intri aici.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.3/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

8.3/10

Argumente PRO

  • programare intarziata
  • pret accesibil

Argumente CONTRA

  • lipsa functie de incarcare la jumatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *