Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19, 6 programe, 13 seturi, Clasa A+, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool WIE 2B19

Apeleaza cu incredere la o masina de spalat vase, pentru a te scapa de grija vaselor murdare. Cu atat mai mult in cazul in care sunteti o familie numeroasa, ar trebui sa te orientezi asupra unui model si sa achiztionezi un astfel de electrocasnic. Ei bine, in continuare, iti prezentam un model de masina simpatic si anume Whirlpool WIE 2B19.

Masina de spalat vase Whirlpool WIE 2B19 dispune de o capacitate generoasa de 13 seturi, fiind potrivita chiar si pentru o familie mai mare. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul energetic fiind unul redus.

Prodcatorii estimeaza consumul energetic la 1.04 kWh/ciclu de spalare, iar cel de apa, la 11 litri. Sigur ca aceste valori pot varia in functie de programul pe care il utilizezi.

Dimensiunile masinii sunt de 82 x 59.5 x 57 cm (l x L x A).

Nivelul de zgomot produs nu depaseste 49 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja absolut deloc in timpul functionarii.

Programe si functii speciale

Masina este prevazuta cu 6 programe de spalare care acopera cam toate tipurile de nevoi:

  1. Eco – inregistreaza un consum de 11 litri de apa si 1.04 kWh energie electrica. Temperatura de spalare ajunge la 50 de grade Celsius, iar durata la 190 de minute.
  2. Intensiv – este recomandat pentru vasele, oalele si cratitele cu grad ridicat de murdarie, utilizand o temperatura de 65 de grade Celsius. Foloseste 16.5 litri de apa si 1.65 kWh energie electrica. Dureaza 150 de minute.
  3. Normal – poate fi folosit pentru spalarile zilnice, utilizand apa la temperatura 55 de grade Celsius. Foloseste 16 litri de apa si 1.35 kWh energie electrica, avand o durata de 2 ore.
  4. Scurt – dureaza doar 40 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Nu include ciclul de uscare. Consuma 9 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
  5. Incarcare la jumatate – este potrivita pentru zilele in care nu reusesti sa umpli masina in totalitate cu vase. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius si dureaza 80 de minute. Utilizeaza 12 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica.
  6. Prespalare – foloseste 4 litri de apa si dureaza 10 minute. Apa nu va fi incalzita. In principiu, l-as recomanda pentru inmuierea resturile de mancare uscate.

Concluzii si pareri

Consider ca masina de spalat vase Whirlpool WIE 2B19 este un model care asigura cel putin strictul necesar, fiind prevazuta cu o capacitate de incarcare generoasa si programe de spalare care asigura nevoile de baza.

Clientii sustin ca este masina ideala pentru familii mari si buget de clasa medie. Au mai declarat ca spala eficient vasele si functioneaza in parametrii optimi, considerand raportul calitate/pret excelent.

Pentru a fi si tu la curent cu oferta de pret actuala, nu ezita sa intri aici.

9

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

8.3/10

Argumente PRO

  • capacitate generoasa
  • pret avantajos
  • incarcare la jumatate

Argumente CONTRA

  • lipsa programare intarziata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *