Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E28EU, 6 Seturi, 5 Programe, 55 cm, Clasa A+, Argintiu

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SKS51E28EU

Masina de spalat vase Bosch SKS51E28EU o percep a fi ideala pentru 1-2 persoane, ideala chiar si in bucatariile mai mici, unde spatiul reprezinta o problema. Este un model interesant despre care vom discuta, pe larg, in continuare.

Masina Bosch SKS51E28EU dispune de o capacitate de 6 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul energetic fiind unul destul de mic.

Producatorii estimeaza consumul anual de energie la 174 kW, iar cel de apa la 2240 litri.

Dimensiunile masinii de spalat vase sunt de 45 x 55.1 x 50 cm (l x L x A) si cantareste doar 22 kg.

Programe si functii speciale

Masina este prevazuta cu 5 programe de spalare si anume:

  1. Intensiv – este programul recomandat pentru vasele foarte murdare si rezistente ca structura. Temperatura de spalare este una destul de mare, atingand 70 de grade Celsius. Dureaza 2 ore si consuma 0.9 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
  2. Normal – poate fi folosit pentru spalarile zilnice, acolo unde vasele nu sunt foarte murdare sau murdaria nu este intarita. Spala la temperatura de 65 de grade Celsius, avand o durata de 160 de minute. Consumul inregistrat este de 0.85 kWh energie electrica si 8.5 litri de apa.
  3. Eco – cel mai eficient din punct de vedere al consumului de resurse, insa are o durata de 225 minute. Spala la temperatura de 50 de grade Celsius si inregistreaza un consum de 0.61 kWh energie electrica si 8 litri de apa.
  4. Delicat – dupa cum sugereaza si numele, este programul special pentru vase, pahare si portelanuri delicate la temperaturi ridicate. Temperatura de spalare va fi de 40 de grade Celsius, avand un consum de 7 litri de apa si 0.45 kWh energie electrica. Dureaza 80 de minute.
  5. Spalare rapida – temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius si dureaza 29 de minute. Consuma 6 litri de apa si 0.45 kWh energie electrica. Ca in cazul oricarui program de spalare rapida, nu prezinta ciclu de uscare.

Ca si functii speciale, amintim functia extra uscare, ce va utiliza apa la temperaturi ridicate, in cadrul ultimului ciclu de uscare.


Concluzii si pareri

Suntem de parere ca masina de spalat vase Bosch SKS51E28EU este o optiune interesanta care nu va ocupa nici foarte mult spatiu. Este ideala pentru 1-2 persoane, deci recomandam pentr un cuplu.

Persoanele care au achizitionat deja acest model de masina de vase, sunt multumiti de eficienta sa si sustin ca spala foarte bine. Insa, trebuie sa fiti atenti si la detergentul pe care il folositit caci calitatea spalarii depinde si de acest aspect. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos.

Daca nu ai nevoie de o masina foarte incapatoare, consideram acest model o alternativa excelenta. Aici poti fi la curent cu oferta de pret actuala.

Review pe scurt: Bosch SKS51E28EU

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.6/10

Functii

8.6/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Prevazuta cu cele mai importante programe
  • Functionare silentioasa
  • Dimensiuni reduse

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *