Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTB4B019, 13 seturi, 4 Programe, Clasa A+, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Hotpoint LTB4B019

Ai nevoie de o masina de spalat vase incapatoare si nu foarte pretentioasa? Ei bine, masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LTB4B019 este un model practic, destul de simplu, dar care isi face treaba in parametrii optimi. Sa vedem despre ce este vorba!

Hotpoint LTB4B019 ofera o capacitate generoasa de 13 seturi, potrivit chiar si pentru familiile mai numeroase. Dat fiindca este un model complet incorporabil, odata integrat in mobila nu va mai fi vizibil.

Este incadrata in clasa de eficienta A+. Nu este cea mai performanta clasa, dat fiind ca exista si modele incadrate in clasa A++ si A+++, insa consuma cu 20% mai putina energie electrica comparativ cu modelele incadrate in clasa A.

Dimensiunile masinii sunt de 82 x 59.5 x 57 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs este de 49 dB, ceea ce inseamna ca este un model destul de silentios, care nu te va deranja pe durata functionarii.

Programe si functii speciale

Masina dispune de 4 programe de spalare si anume:

  1. Eco – este cel mai eficient din punct de vedere al consumului de resurse si este potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie. Dureaza 2 ore si 18 minute si inregistreaza 11 litri de apa.
  2. Intensiv – este recomandat vaselor cu grad ridicat de murdarie, fiind si cel mai lung. Foloseste 16.5 litri de apa si dureaza 2 ore si 30 de minute.
  3. Normal – ideal pentru vasele cu grad mediu de murdarie. Are o durata de 2 ore si consuma 16 litri de apa.
  4. Inmuierea – recomandam utilizarea sa doar pentru inmuierea resturilor intarite de pe suprafata vaselor, dupa care este necesara activarea unui program complet. Are o durata de doar 10 minute si inregistreaza un consum de 4 litri de apa.


Concluzii si pareri

Hotpoint LTB4B019 este un model de masina de spalat vase destul de simpla, din toate perspectivele. Totodata, este si unul dintre cele mai ieftine modele, fiind prevazuta doar cu programele de baza care au rolul de a curata eficient vasele indiferent de gradul de murdarie.

Clientii confirma ca spala vasele foarte bine, este silentioasa, iar consumul este unul destul de mic. De asemenea, sustin ca au o capacitate suficient de mare incat nici nu sunt nevoiti sa spele zilnic vasele. Acestia au estimat raportul calitate/pret avantajos.

Aici poti fi si tu la curent cu oferta de pret actuala pe care vanzatorii ne-o propun.

8.6

Pret

9.3/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

7.3/10

Argumente PRO

  • capacitate mare
  • silentioasa

Argumente CONTRA

  • numar redus de functii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *