Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN28430, 14 seturi, 8 programe, Clasa A , 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Beko DIN28430

Masina de spalat Beko DIN28430 este unul dintre modelele care ne-a captat atentia, prin prisma caracteristicilor sale, dar si a eficientei demonstrate. Este ideala pentru familii mari si am putea spune, chiar pretentioase. Foarte bine dotata, aceasta masina este un adevarat must-have in orice locuinta.

Beko DIN28430 este prevazuta cu o capacitate impresionanta de 14 seturi. Nu este deloc rau nici in ceea ce priveste eficienta energetica, fiind incadrata in una dintre cele mai bune clase si anume A++. 

Producatorii au estimat consumul anual de energie la 237 kW, iar cel de apa, la 2660 litri.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 x 59.8 x 55 cm (l x L x A) si cantareste 39.8 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 44 dB, prin urmare masina este un aparat eficient si din acest punct de vedere.

Programe si functii speciale

Aceasta este prevazuta cu, nu mai putin de, 8+1 programe si anume:

 1. InnerClean – vizeaza curatarea interioara a masinii si este necesara folosirea unui detergent special. Este numerotat cu 0 si nu este un program destinat spalarii vaselor. Are o durata de 75 de minute si consuma 15.2 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.
 2. Eco – in ciuda faptului ca masina este prevazuta cu o capacitate foarte mare, aceasta prezinta o eficienta energetica foarte buna, incadrata fiind in clasa A++. In consecinta, acest program va optimiza consumul resurselor ajung sa consume doar 0.83 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 3. Automat – sunt activati senzorul de incarcare si senzorul de turbiditate, detectand astfel cantitatea de vase adaugata, dar si gradul de murdarie de pe vase. Temperatura va alterna intre 40 si 65 de grade Celsius, avand o durata totala intre 110 si 173 minute. Consuma intre 9.4 si 12.4 litri de apa si 0.9 si 1.45 kWh energie electrica.
 4. Aquaflex – este potrivita pentru incarcari mixte, adica atat vase rezistente, cat si vase delicate, fiindca spalarea va fi diferita in cele doua cosuri. Consuma 1.53 kWh energie electrica si 19 litri de apa. Dureaza 203 minute.
 5. Intensiv – este ideal pentru vasele cu grad ridicat de murdarie ori chiar murdarie uscata, fiindca temperatura apei va ajunge la 70 de grade Celsius. Dureaza 170 de minute si consuma 16.8 litri de apa si 1.51 kWh energie electrica.
 6. Quick&Shine – dureaza 58 de minute si il recomandam pentru spalarile zilnice, unde farfuriile prezinta un grad mediu de murdarie. Temperatura de spalare va fi de 60 de grade Celsius si inregistreaza un consum de 10.6 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 7. GlassCare – dupa cum sugereaza si numele, este destinat paharelor sau altor vase foarte sensibile, fiindca va spala la temperatura de 40 de grade Celsius, iar presiunea va fi destul de joasa. Dureaza 120 de minute si consuma 13.6 litir de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 8. Mini30 – dureaza 30 de minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius. Nu presupune ciclu de uscare.
 9. Prespalare – in general, as recomanda-o pentru inmuierea resturilor intarite, iar ulterior, selectarea unui program complet. Nu incalzeste apa, in consecinta, consumul energetic va fi infim. Consuma 4 litri de apa si dureaza doar 15 minute.

Si pentru ca este un model de masina de spalat vase foarte bine dotata, nu puteau lipsi nici functiile speciale:

 • Incarcare la jumatate – pentru ca este o masina cu o capacitate de incarcare foarte mare, se poate intampla sa nu reusesti sa o umpli in totalitate cu vase. Nicio problema, activand aceasta functie, consumul de resurse va fi adaptat in functie de cantitatea de vase adaugata. Pe de alta parte, temperatura, presiunea apei si durata vor ramane neschimbate.
 • Aquiaintense – se refera la existenta unei elice suplimentare sub cosul inferior, care va spala la o presiune mai mare, fiind potrivita pentru oalele cu grad foarte mare de murdarie. Aceasta va trebui asezata deasupra lui.
 • Auto Tablet – are capacitatea de a detecta automat daca este utilizat detergent 3 in 1, realizand ajustarile necesar pentru rezultate optime.
 • Steam gloss – in cadrul ultimului ciclul de clatire, va fi utilizata apa la temperatura ridicata, obtinandu-se rezultate excelente in ceea ce priveste uscarea.
 • Fast+ 0 spalarea se va realiza la o presiune foarte mare, obtinandu-se astfel reducerea duratei de spalare, dar si a consumului de apa.
 • Time Delay – mai este cunoscuta si sub denumirea de programare intarziata, fiind posibila pana la 24 de ore.

Concluzii si pareri

Beko DIN28430 este, din punctul nostru de vedere, un model foarte reusit si bine dotat, bucurandu-se de o popularitate excelenta pe piata. Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca au incercat sa spele diverse tipuri de vase, cu grad diferit de murdarie si de fiecare data si-a facut treaba eficient. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent. Aici poti gasi masina de spalat la un pret foarte avantajos.

9.4

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.0/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • capacitate foarte mare
 • numar mare de programe
 • programare intarziata
 • incarcare la jumatate
 • pret avantajos

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *