Masina de spalat vase Beko DFN16410X, 14 seturi, 6 programe, Clasa A , 60 cm, Inox

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DFN16410X

Atunci cand sunteti o familie numeroasa, nu cred ca ar trebui sa mai lipseasca masina de spalat vase. In acest caz, ai nevoie de o masina de spalat vase cu o capacitate generoasa, iar un model eficient si ieftin este Beko DFN16410X.

Beko DFN16410X inregistreaza o capacitate foarte generoasa de 14 seturi si este incadrata in clasa de eficienta A+, consumul energetic fiind unul decent. Producatorii estimeaza consumul anual la 299 kW.

Masina masoara 85 x 59.8 x 60 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 46 dB, astfel ca masina va fi foarte silentioasa pe timpul functionarii.

Programe si functii speciale

Masina dispune de 6 programe de baza foarte eficiente si anume:

 1. Eco – este cel mai eficient din punct de vedere al consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Consuma 11 litri de apa si 1.05 kWh energie electrica, avand o durata de 228 minute.
 2. Auto – este activat senzorul de incarcare si cel de turbiditate, astfel ca parametrii vor fi variabili. Temperatura de spalare variaza intre 40 si 65 de grade Celsius, consumul intre 11.6 si 15.8 litri de apa si 0.9 – 1.45 kWh energie electrica. Dureaza intre 100 si 180 de minute.
 3. Intensiv – spalarea se va realiza la temperatura ridicata, 70 de grade Celsius, si este recomandat pentru vasele cu grad ridicat de murdarie. Inregistreaza un consum de 17.6 litri de apa si 1.65 kWh energie electrica. Dureaza 148 de minute.
 4. Quick&Clean – dureaza 58 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Este potrivit pentru spalarile zilnice, unde gradul de murdarie este mediu. Consumul de apa este de 11.4 litri de apa si 1.65 kWh energie electrica.
 5. Mini30 – dureaza doar 30 de minute, temperatura de spalare fiind de 35 de grade Celsius. Nu prezinta ciclu de uscare.
 6. Prespalare – dureaza 15 minute si foloseste 4.2 litri de apa rece. Consumul energetic este foarte mic.

In plus, acestor programe de baza, li se adauga cateva functii speciale:

 • Fast+ – scurteaza durata programelor de spalare, iar acest lucru este posibil datorita presiunii mai mare.
 • Incarcare la jumatate – nu mai trebuie sa astepti sa incarci in totalitate masina, fiindca activand aceasta functie masina va adapta resursele la cantitatea de vase adaugata.
 • Programare intarziata – permite programarea masinii in intervale predefinite: 3, 6 sau 9 ore.
 • Auto-Tablete – poate detecta automat daca folosesti tablete multifunctionale ca detergent pentru a face ajustarile necesare pentru a obtine rezultatele dorite.
 • Child Lock – blocheaza accesul celor mici la panoul de control pentru a nu deregla setarile realizate anterior.

 


Concluzii si pareri

Beko DFN16410X este o masina de spalat vase foarte incapatoare, inregistreaza 14 seturi, fiind ideala si pentru cele mai numeroase familii. Dispune de cele mai importante programe si functii care vor acoperi cam toate tipurile de nevoi.

Clientii sunt multumiti de achizitia facuta si sustin ca masina spala foarte bine vasele, iar din punct de vedere estetic, se integreaza foarte bine in bucatarie. Acestia au apreciat raportul calitate/pret excelent. 

Pentru mai multe detalii si o oferta de pret foarte buna, nu ezita sa intri aici.

9

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

8.8/10

Argumente PRO

 • capacitate mare
 • incarcare la jumatate
 • programare intarziata

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *