Masina de spalat vase Indesit DSR 15B1, 10 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Indesit DSR 15B1

Ai nevoie de un ajutor in ceea ce priveste vasele murdare? Atunci nu ar trebui sa mai stai pe ganduri, ci orinteaza-te imediat asupra unui model de masina de spalat vase. Discutam, astazi, despre masina de spalat vase Indesit DSR 15B1, prevazuta cu o serie de programe menite sa asigure strictul necesar.

Fiind un model de masina de spalat vase standard, nu va fi necesar sa o incorporezi in mobilier, aceasta putand fi asezata independent de restul mobilei din bucatarie. Prezinta o capacitate medie, de 10 seturi.

Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce iti va asigura un consum decent de resurse.

Masoara 85 x 45 x 60 cm (l x L x A) si cantareste aproximativ 39.5 kg.

In plus, nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 51 dB, astfel ca va fi si destul de silentioasa.

Programe si functii speciale

Desi detine numai 5 programe de spalare, acestea au fost gandite pentru a acoperi strictul necesar si, cel mai probabil, nici nu vei avea nevoie de  mai mult, Au fost proiectate pentru a face fata cam oricarui tip de murdarie.

  1. Eco – nume foarte sugestiv, induce caracteristica de baza a acestui program: este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse. Este recomandat pentru vase si tacamuri cu grad mediu de murdarie, avand o durata de 2 ore si 10 minute, inregistrand un consum de 10 litri de apa.
  2. Intensiv – perfect pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, dar care au o constructie rezistenta si ne referim la oale, tigai, cratite. Dureaza 2 ore si 40 de minute si utilizeaza 14 litri de apa.
  3. Normal – potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie, avand o durata de 2 ore si un consum de 13.5 litri de apa.
  4. Rapid – recomandat mai mult pentru 2 seturi de vase, avand o durata de 40 de minute si un consum de 9 litri de apa.
  5. Prespalare – este potrivit pentru vasele foarte murdare si trebuie precedat de un program complet. Rolul acestui mini program estge de a inmuia murdaria, avand o durata de 10 minunte si sunt folositi 4 litri de apa rece.

Concluzii si pareri

Indesit DSR 15B1 reprezinta o masina de spalat destul de simpla, fara functii si tehnologii avansate, dar care isi face treaba in parametrii optimi. Nici nu aveam foarte mari pretentii, singurele asteptari referindu-se la calitatea spalarii vaselor, la care nici nu ne-a dezamagit.

In acelasi timp, clientii sunt multumiti de modul in care reuseste sa spele si sa igienizeze vasele si considera ca face o treaba buna. In plus, au apreciat raportul calitate/pret excelent.

Sigur ca depinde de tine si de asteptarile tale cu privire la aceasta masina, insa daca doresti un model basic si o investitie mica, cu siguranta, aceasta masina te reprezinta. Pentru ca este important si pretul la care o poti achizitiona, iti lasam aici o oferta de pret foarte buna.

8.5

Pret

8.9/10

Calitate

8.3/10

Fiabilitate

8.8/10

Eficienta energetica

8.6/10

Functii

8.0/10

Argumente PRO

  • LED
  • design placut
  • eeficienta energtica

Argumente CONTRA

  • control mecanic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *