Masina de spalat vase Whirlpool ADP 201 WH, 5 programe, 10 seturi, 45 cm, Clasa A+

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool ADP 201 WH

Recunosc ca ma numar printre persoanele a carui activitate de spalat vase nu se afla tocmai pe lista preferintelor. Si nu imi pare rau, cat timp pot apela cu incredere la electrocasnicele potrivite in acest sens. Discutam in continuare despre masina de spalat vase Whirlpool ADP 201 WH ce reprezinta un model cu dotari atractive.

Masina de spalat vase Whirlpool ADP 201 WH detine o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Astfel, consumul va fi unul decent, iar producatorii estimeaza consumul anual de energie de 237 kWh.

Panoul de comanda este unul extrem de inutuitiv, iar utilizearea acestei masini devine foarte facila.

Fiind un model slim, nu va ocupa spatiu foarte mare, dimenisunile sale fiind de 85 x 45 x 57 cm (l x L x A).

Cum nivelul maxim de zgomot produs este de 51 dB, constatam ca este o masina silentioasa ce nu te va deranja in timpul functionarii.

Programe si functii speciale

Ajungand la una dintre cele mai importante aspecte la o masina de spalat vase, Whirlpool ADP 201 WH a fost dotata cu 5 programe de spalare:

  1. Programe pentru pahare – pot fi adaugate atat pahare, dupa cum sugereaza si numele, cat si vase foarte delicate. Temperatura si presiunea apei vor fi destul de scazute, pentru ca vasele din interior sa nu fie afectate.
  2. Program rapid – este, in general, indicat vaselor cu grad scazut de murdarie sau chiar vaselor proaspat folosite, pe suprafata carora murdaria nu s-a intarit. Nu presupune uscarea vaselor.
  3. Program Bio/Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de apa si energie, dar prezinta durata cea mai mare.
  4. Program prespalare – este indicat pentru vasele cu resturi de mancare usfcata, ulterior va trebui urmat un program complet de spalare. Foloseste apa rece.
  5. Program intensiv – este indicat vaselor cu grad ridicat de murdarie si foarte rezistente precum ar fi oalele, cratitele si tigaile, fiindca utilizeaza o temperatura si presiune ridicata a apei.

Ne-a mai atras atentia la aceasta masina de spalat, sistemul Aqua Control ce reprezinta un sistem de siguranta impotriva inundatiilor, fiind activ atat pe timpul functionarii, cat si in momentele in care aceasta este in repaus. Presupune prezenta unui dispozitiv electrocnic de protectie interna ce are capacitatea de a detecta nivelul apei din bazin.


Concluzii si pareri

Masina de spalat vase Whirlpool ADP 201 WH este un model foarte practic, dar in acelasi timp si accesibil. Se descurca foarte bine si face fata chiar si nivelului ridicat de murdarie, iar tu practic esti scutit de a depune in efort in plus prin spalarea manuala a vaselor care nu este deloc placuta.

La randul lor, clientii au constatat ca este o masina foarte eficienta, care pe langa faptul ca spala ireprosabil vasele, le si usuca foarte bine. Mai mult decat atat, sustin ca paharele au fost scoase din masina fara niciun fel de urme, perfect lustruite. Considera, totodata, raportul calitate/pret excelent.

Nu mai sta pe ganduri si apeleaza la cele mai eficiente electrocasnice, dar si cele mai potrivite nevoilor tale. Recomandam masina de spalat vase Whirlpool ADP 201 WH fiindca este o masina destul de accesibila, deloc pretentioasa si reuseste sa isi faca treaba cat se poate de bine. In plus, pretul la care o poti achizitiona este destul de mic si il poti verifica aici.

8.8

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.1/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

8.5/10

Argumente PRO

  • model slim
  • sistem Aqua Control
  • pret avantajos

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *