Masina de spalat vase Indesit DFG15B10, 13 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Indesit DFG15B10

O masina de spalat vase este la indemana oricui, mai ales ca pe piata exista modele de masini pentru toate bugetele. Masina de spalat vase Indesit DFG15B10 este un model ieftin, incapator si eficient. Este o investitie inteligenta, insa nu inainte de a afla toate detaliile despre ea.

Masina de spalat vase Indesit DFG15B10 inregistreaza o capacitate generoasa de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul fiind unul decent. Consumul anual de energie electrica a fost aproximat la 295 kWh, iar cel de apa 3080 litri.

Dimensiunile acesteia sunt de 85 x 60 x 60 cm ( l x L x A) si cantareste 47 de kg.

Fiind un model de masina de vase standard, nu va fi necesar sa o incoporezi in mobilier, ci o poti aseza oriunde ai posibilitatea.

Programe si functii speciale

Prezinta 5 programe de spalare, capabile sa elimine foarte bine murdaria. Printre acestea sa numara:

  1. Eco – reprezinta cel mai eficient program din perspectiva consumului de apa, dar si de energie electrica, fiind potrivit pentru vasele cu grad medie de murdarie. Durata sa este de 3 ore si 10 minute si inregistreaza un consum de 11 litri de apa.
  2. Intensiv – este recomandat vaselor cu grad ridicat de murdarie si rezistente, fie ca este vorba despre tigai, oale sau cratita. Dureaza 2 ore si 30 de minute si inregistreaza un consum de 16.5 litri de apa la o temperatura de 65 de grade Celsius.
  3. Normal – potrivit pentru vasele cu grad mediu de murdarie, avand o durata de 16 litri de apa, utilizand o tmeperatura de 55 de grade Celsius.
  4. Rapid – dureaza 40 de minute, fiind eficient pentru o cantitate mica de vase. Este necesar ca vasele sa nu fie foarte murdare, eventual sa speli direct dupa ce ai terminat de mancat. Dureaza 9 litri si foloseste o temperatura de 50 de grade Celsius. Nu asigura uscare.
  5. Prespalare – dureaza 10 minute si presupune inmuiarea mizeriei de pe suprafata vaselor. Este potrivit pentru vasele foarte murdare, iar acest ciclu trebuie urmat de un program complet. Consuma 4 litri de apa rece.

Concluzii si pareri

Spalatul manual al vaselor poate fi de domeniul trecutului daca apelezi la produsele potrivite. Interesant este faptul ca in acest moment pe piata exista masini de spalat vase pentru toate buzunarele. Indesit DFG15B10 este un model ieftin si practic, cu care iti poti face treaba cat se poate de bine.

Clientii sunt foarte multumiti de acest model de masina care este unul simplu, dar eficient. Spala foarte bine vasele, cat timp sunt urmate recomandarile noastre si utilizati adecvat fiecare program. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Nu mai sta pe ganduri alege masina potrivita nevoilor tale, iar noi suntem aici sa iti oferim o mana de ajutor pentru a gasi cel mai adecvat produs. Verifica aici pretul actual pentru acest model de masina de spalat vase.

8.8

Pret

9.2/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.3/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

8.5/10

Argumente PRO

  • capacitate mare
  • pret accesibil

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *