Masina de spalat vase Beko DFN28320W, 13 seturi, 8 programe, Afisaj LCD, ProSmart Inverter, Clasa A++, 59.8 cm, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Beko DFN28320W

Cauti o masina de spalat vase suficient de incapatoare, care sa beneficieze de functii diversificate care sa acopere toate nevoile? S-ar putea sa te intereseze masina de spalat Beko DFN28320W, unde model foarte eficient, despre care vom discuta in continuare.

Masina de spalat vase Beko DFN28320W inregistreaza o capacitate de 13 seturi, fiind suficient de mare chiar si pentru o familie alcatuita din patru persoane. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, producatorii estimand consumul anual de energie electrica la 262 kW. Totodata, consumul anual de apa a fost aproximat la 2800 litri.

Dimensiunile acestui model de masina de spalat sunt de 85 x 59.8 x 60 cm (l x L x A).

Dat fiind ca nivelul maxim de zgomot produs este de 43 dB, masina este destul de silentioasa in timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Masina dispune de 8 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, durand 202 minute. Consumul inregistrat este de 10 litri de apa si 0.92 kWh energie electrica.
 2. Auto – presupune prezenta senzorilor, astfel ca temperatura si consumul de resurse va varia destul de mult. Temperatura de spalare poate sa varieze intre 40 si 65 de grade Celsius, iar durata de spalare intre 110 si 200 minute. Consumul de apa inregistrat este cuprins intre 10.2 si 14.4 litri de apa si intre 0.9-1.45 kWh energie electrica.
 3. Aquaflex – temperatura si presiunea apei variaza la nivelul celor doua cosuri. Dureaza 189 minute si utilizeaza 18.6 litri de apa si 1.43 kWh energe electrica.
 4. Intensiv – temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, potrivit pentru spalarea vaselor cu grad ridicat de murdarie. Consumul de apa este de 16.2 litri de apa si 1.43 kWh energie electrica.
 5. Rapid – dureaza doar 58 de minute, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10.2 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 6. Pahare – poti adauga vase sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, timp de 102 minute. Consumul de apa este de 10.2 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 7. Prespalare – utilizeaza o temperatura de spalare de 40 de grade Celsius, avand o durata de 102 minute.
 8. Scurt – dureaza 30 de minute si presupune spalare la temperatura de 35 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10.4 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica. Nu prezinta uscarea vaselor.

Acestor programe de baze, li se adauga urmatoarele functii speciale:

 • Incarcare la jumatate – nu mai este necesar sa umpli masina cu vase pentru a putea porni spalarea. Activand aceasta functie, durata si temperatura vor fi aceleasi, consumul de apa si energie electrica se vor reduce.
 • Steam Gloss – are in vedere uscarea eficienta in ultimul ciclu de clatire.
 • Tray Wash – este optiunea dedicata vaselor si cratitelor fiindca presupune cresterea presiunii apei.
 • Rapid – poate scurta durata programelor cu pana la 50%, insa nu va scadea calitatea spalarii.

Concluzii si pareri

Masina de spalat vase Beko DFN28320W este un model foarte bun, ce ofera rezultate extrem de bine, pentru a te scuti de stresul vaselor murdare. Presupune un efort minim ce se refera doar la asezarea vaselor in cavitatea interioara si o poti porni.

Clientii sunt foarte multumiti de ea, motiv pentru care a primit note extrem de bune. Sustin ca isi face treaba excelent, iar programele sunt suficient de diversificate, capabile sa acopere toate tipurile de nevoi. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Beko DFN28320W reprezinta o masina de spalat vase de incredere, ce merita achizitonata, datorita rezultatelor sale multumitoare, pe care le poti obtine cu o investitie destul de mica. Verifica aici pretul acestui model de masina de spalat pentru a te putea convinge ca este intr-adevar avantajos..

 

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

9.1/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • programe diversificate
 • functii speciale
 • silentioasa

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *