Masina de spalat vase Hotpoint LFF8M019X, 14 Seturi, 8 Programe, Clasa A+, 60 cm, Inox

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint LFF8M019X

Atunci cand sunteti o familie numeroasa, iar dupa fiecare masa chiuveta ajunge plina de vase murdare, cu siguranta ai nevoie de o masina de spalat vase. Si nu una oarecare, ci un model incapator si performant. Dorim sa iti prezentam un model foarte interesant in acest sens si anume Hotpoint LFF8M019X, o masina de spalat vase foarte bine dotata.

Inregistreaza o capacitate generoasa de 14 seturi, astfel ca poti sta linistit in privinta vaselor murdare si nu va fi neaparata nevoie sa pornesti masina dupa fiecare masa, ci o poti face la sfarsitul zilei.

Totodata, apartine clasei de eficienta energetica A+, producatorii estimand consumul anual de energie electrica la 295 kWh. Consumul de apa estimat este de 3080 litri/an.

Masina Hotpoint LFF8M019X masoara 85 x 60 x 60 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs in timpul functionarii nu depaseste 49 dB, ceea ce inseamna ca nu va fi deranjanta din acest punct de vedere.

Programe si functii speciale

Aceasta dispune de 8 programe de spalare, pe care le vom detalia mai jos:

 1. Eco – eficient din perspectiva consumului de resurse. Inregistreaza un consum de 11 litri de apa si 1.04 kW, insa durata este mai mare – 3 ore si 10 minute.
 2. Intensiv – pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Utilizeaza 16.5 litri de apa si 1.7 kWh energie electirca. Durata sa este de 2 ore si 30 de minute.
 3. Normal – utilizeaza apa la temperatura de 55 de grade Celsius. Consuma 16 litri de apa.
 4. Rapid – dureaza o ora si nu detine ciclu de spalare.
 5. Delicat – potrivit pentru pahare si vase foarte delicate, temperatura de spalare fiind de doar 45 de grade Celsius. Dureaza o ora si 30 de minute, inregistrand un consum de 12 litri de apa si 1.1 kWh.
 6. Express – dureaza doar 30 de minute si nu prezinta ciclu de spalare. Potrivit pentru a spala doua seturi.
 7. Prespalare – pentru inmuierea murdariei, fiind necesara desfasurarea unui program de spalare complet.
 8. Igienizare – utilizeaza apa la temperatura de 65 de grade Celsius. Utilizeaza 11.5 litri de apa si 1.35 kWh, avand o durata de 80 de minute.

Nu uitam nici de functiile speciale din dotare, iar printre acestea se numara:

 • Programare intarziata – poti programa masina pentru a incepe in mod automat spalarea pana lal 24 de ore.
 • Incarcare la jumatate – nu mai este nevoie sa astepti pana ce masina se va umple, poti spala doar vasele care sunt murdare la un anumit moment.
 • Extra dry – in cadrul ciclului de clatire finala, va fi utilizata apa fierbinte, iar vasele vor fi uscate pana ce programul se va termina.

Concluzii si pareri

Suntem de parere ca masina de spalat vase Hotpoint LFF8M019X ofera o capacitate generoasa, de 14 seturi si un numar suficient de mare de programe, pentru a acoperi cam toate tipurile de nevoi. Este tot ceea ce ti-ai putea dori de la o masina de spalat vase, mai ales atunci cand familia este destul de numeroasa, iar vasele se aduna in cantitate mare dupa fiecare masa.

In acelasi timp, actualii clientii sunt cat se poate de incantati de eficienta acestei masini de spalat, suficient de incapatoare si usor de utilizat. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Este o investitie ce merita fiecare ban, iar aici poti verifica si o oferta de pret foarte accesibila.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.0/10

Functii

8.9/10

Argumente PRO

 • capacitate mare
 • programe suficient de diversificate
 • programare intarziata
 • incarcare la jumatate

Argumente CONTRA

 • clasa de eficienta energetica putea fi mai buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *