Masina de spalat vase Hotpoint LFF8M121CX, 14 seturi, 8 programe, Clasa A++, Inox

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint LFF8M121CX

Daca nu iti place deloc sa speli vasele sau, pur si simplu, nu ai timp sa faci acest lucru, cel mai bine ar fi sa te orientezi asupra unui model de masina de spalat. Cu siguranta, iti va fi de mare ajutor, iar timpul pe care l-ai fi irosit in acset sens, il poti gestiona altfel. Noi discutam in cadrul acestui articol despre masina de spalat vase Hotpoint LFF8M121CX ce se dovedeste a fi ajutorul de nadejde in fiecare bucatarie.

Hotpoint LFF8M121CX presupune o capacitate foarte mare de incarcare, nu mai putin de 14 seturi, ideala chiar si pentru cele mai numeroase familii. In plus este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce garanta un consum decent de energie electrica.

Masina prezinta urmatoarele dimensiuni: 85 x 60 x 60 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot in timpul spalarii nu depaseste 41 dB, ceea ce o recomanda drept o masina cat se poate de silentioasa.

Programe si functii speciale

Masina este prevazuta cu un numar de 8 programe, pe care le vom detalia in continuare:

 1. Eco – cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, dar si cel mai lung, durata sa fiind de 3 ore si 10 minute. Consumul inregistrat este de 9 litri de apa.
 2. Auto intensiv – este destinat vaselor rezistente, cu grad ridicat de murdarie. Activeaza senzorul de detectare a murdariei, motiv pentru care durata si consumul de resurse variaza. Poate dura intre 2 ore si 3 ore si 10 minute consumand intre 14 si 15.5 litri de apa.
 3. Auto normal – potrivit pentru vasele rezistente cu grad mediu de mrudarie. Durata variaza, deopotriva, intre 1 ora si 30 de minute si 2 ore si 30 de minute, consumul fiind intre 14.5 si 16 litri de apa.
 4. Auto scurt – potrivit pentru vase cu grad relativ scazut de murdarie. Dureaza intre 40 de minute si o ora si 20 de minute, inregistrand un consum de apa intre 13.-14.5 litri. In cadrul acestui program, nu este asigurata uscarea.
 5. Duo wash – presupune spalarea diferentiata la nivelul cosului superior, respectiv cel inferior. Astfel, in cadrul cosului superior vor fi spalate vasele delicate, iar in cel inferior, cele cu grad ridicat de murdarie. Dureaza 2 ore si inregistreaza un consum de 18 litri de apa.
 6. Delicat – dupa cum sugereaza si numele, este dedicat vaselor mai delicate, cum ar fi paharele, vasele din cristal sau sticla. Jetul de apa nu va fi puternic, iar temperatura nu foarte inalta. Dureaza o ora si 40 de minute si inregistreaza un consum de 11 litri de apa.
 7. Express 30′ – dureaza doar 30 de minute si poti introduce vase cu grad scazut de murdarie. Consuma 9 litri de apa, iar la final nu va asigura uscarea.
 8. Inmuierea – nu este un program complet, ci doar asigura inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor. In consecinta, trebuie urmat de un program complet si nu necesita detergent.

Concluzii si pareri

Hotpoint LFF8M121CX este un model de masina de spalat vase performant, care iti va asigura o buna flexibilitate, dar iti va garanta mai mult timp liber pe care sa il dozezi altfel. Nu reprezinta nicio placerea spalarea vaselor manuale, de aceea consideram achizitia unei masini de spalat vase o decizie cat se poate de inteleapta.

In plus, cumparatorii au fost foarte multumiti de acest model de masina de spalat vase, facand fata cu brio tuturor provocarilor. In acelasi timp, sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

Pentru a fi la curent cu actuala oferta de pret, intra aici.

9.2

Pret

8.8/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.9/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • capacitate mare
 • programe diverse
 • silentioasa

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *