Masina de spalat vase Bosch SMS40E32EU, Capacitate 12 seturi, 4 programe, Clasa A+, Latime 60 cm, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMS40E32EU

Bosch SMS40E32EU este una dintre cele mai ieftine masini de spalat vase, care desi nu are cele mai diversificate functii, a fost dotata cu strictul necesar, pentru a isi face treaba fara probleme. Vom discuta pe larg in acest material, despre actualul model de masina de spalat vase pentru a verifica eficienta sa si daca este in concordanta cu asteptarile tale.

Bosch SMS40E32EU inregistreaza o capacitate de 12 seturi, fiind astfel suficient de incapatoare, deci din aceasta perspectiva primeste un plus. Este incadrata in clasa de eficienta A+, asigurand un consum decent de resurse.

Producatorii estimeaza consumul anual de energie la 290 kW, iar cel de apa la 3920 litri.

Dimensiunile sale sunt de 84.5 x 60 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 44 kg.

Programe si functii speciale

Chiar daca nu este cea mai dotata masina din aceasta perpectiva, programele cu care a fost prevazuta intentioneaza sa acopere intreaga paleta de nevoi. In acest context, avem:

  1. Normal – detine o durata de 140 de minute. Inregistreaza un consum de 1.4 kWh si 15 litri de apa, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
  2. Eco – dureaza 210 minute si utilizeaza apa la temperatura de 50 de Grade Celsius. Consuma 1.02 kWh energie electrica si 14 litri de apa.
  3. Rapid – dureaza 29 de minute si utilizeaza o temperatura de spalare de 45 de grade Celsius. Consumul de energie electrica este de 0.8 kWh si 11 litri de apa.
  4. Prespalare – utilizeaza apa rece si dureaza 15 minute. Inregistreaza un consum de 0.05 kWh.

Pe langa acestea, dorim sa amintim si de functia de incarcare la jumatate, utila atunci cand nu reusesti sa umpli masina cu vase si totusi trebuie sa o pornesti.

Tehnologia de protectie a sticlei vizeaza adaptarea presiunii la un nivel mai scazut in cosul de sus unde se afla paharele.


Concluzii si pareri

O masina de spalat vase va fi intotdeauna binevenita in bucatarie. Ramane la alegerea fiecarui utilizator modelul care i se potriveste cel mai bine, insa cert este ca Bosch SMS40E32EU este o masina destul de simpla, fara prea multe dotari, dar care reuseste sa spele eficient vasele.

In acelasi timp, utilizatorii sunt multumiti de ea si sustin ca este suficient de incapatoare, iar compartimentarea este foarte buna. In plus, este silentioasa si considera raportul calitate/pret excelent.

O recomandam persoanelor ce nu doresc sa efectueze o investitie foarte mare, dar care totusi au nevoie de un ajutor in bucatarie. Poti vizualiza aici o oferta de pret care te-ar putea tenta.

8.4

Pret

8.4/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.0/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

7.7/10

Argumente PRO

  • capacitate mare
  • compartimentare buna

Argumente CONTRA

  • lipsa functii performante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *