Masina de spalat vase Beko DFN28321X, 13 seturi, 8 programe, ProSmart Inverter, Clasa A++, 60 cm, Inox

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DFN28321X

Dragile noastre, este timpul sa uitati de spalatul vaselor manual,fiindca aveti la indemana aparatele potrivite pentru a face treaba in locul vostru. Masina de spalat vase Beko DFN28321X reprezinta una dintre cele mai bune modele ce apartin clasei mijlocii a producatorului Beko, o alternativa interesanta pentru voi.

Masina de spalat vase Beko DFN28321X inregistreaza o capacitate foarte mare de 13 seturi, potrivita chiar si pentru familii mai numeroase. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum redus de energie electrica.

Producatorii estimeaza consumul anual de apa la 2800 litri, iar consumul de energie electrica la 262 kW.

Dimensiunile acestei masini sunt de 85 x 59.8 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 44 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 43 dB.

Programe si functii speciale

Dispune de 8 programe de spalare, foarte practice si eficiente:

 1. Eco – inregistreaza un consum redus de resurs: 10 litri de apa si 0.92 kWh enregie electrica. Dureaza 218 minute si utilizeaza apa la temperatura de 50 grade Celsius.
 2. Auto – gratie senzorilor vor fi reglate temperatura, durata si reursele utilizate. Este potrivit pentru vase cu orice grad de murdarie. Temperatura apei variaza intre 40 si 65 de grade Celsius, durata intre 110 si 210. In acelasi timp, consumul alterneaza intre 10.2 si 14.4 litri de apa si 0.9 si 1.45 kWh energie electrica.
 3. Aquaflex – utilizeaza presiuni diferite la nivelul celor doua cosuri, astfel ca in cosul inferior, presiunea va fi mai mare decat in cazul cosului superior. Dureaza 189 de minute, inregistrand un consum de 18.6 litri de apa si 1.36 kWh energie electrica.
 4. Intensiv – potrivit pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, utilizand apa la temperatura de 70 de grade celsius. Dureaza 156 de minute si consuma 16.2 litri de apa si 1.43 kWh energie electrica.
 5. Scurt – dureaza doar 58 de minute, utilizand apa la temperatura de 70 de grade Celsius, inregistrand un consum de 1.3 kWh energie electrica.
 6. GlassCare – se refera la vasele foarte delicate, inclusiv pahare si cristale. Temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius, consumand 13 litri de apa si 0.92 kWh energie electrica.
 7. Mini30 – dureaza 30 de minute si utilizeaza apa la temperatura de 35 de grade Celsius. Nu prezinta ciclu de uscare.
 8. Prespalare – dureaza 15 minute si utilizeaza 4 litri de apa. Consumul energetic este nesemnificativ, fiindca apa nu este incalzita.

Pe langa aceste programe foarte utile, se adauga o serie de functii speciale:

 • Incarcare la jumatate – utila atunci cand nu vei resui sa incarci in totalitate masina cu vase.
 • Fast + – presupune cresterea temperaturii, reducand consumul de apa si regleaza presiunea, durata fiind redusa cu pana la 50%.
 • Steam Gloss – asigura o uscare mai buna, prin clatirea cu apa la temperaturi ridicate.
 • Aquaintense – vizeaza utilizarea bratului special pentru o spalare si mai buna a oalelor si vaselor foarte murdare.

De asemenea, nu lipseste nici programarea intarziata care permite programarea inceperii activitatii masinii in intervalul 1-24 de ore. Nu uitam nici de functia Chid Lock ce nu va permite celor mici sa deregleze masina.


Concluzii si pareri

Cu siguranta, o masina de spalat vase va fi mereu asteptata in orice bucatarie. Nu doar ca te scuteste de un efort in plus, dar si salveaza timp, pe care il poti petrece altfel, alaturi de cei dragi. Masina de spalat vase Beko DFN28321X este un model bun, pe care il recomandam cu toata increderea.

Clientii sustin ca sunt foarte multumiti de modul in care aceasta isi face treaba, fiind suficient de incapatoare si bine dotata. In plus, apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Este tot ceea ce ai nevoie, pentru a te salva de fiecare data de vasele murdare. Consulta aici oferta actuala pentru a verifica daca este la reducere, fiindca o poti achizitiona la un pret chiar avantajos.

9.3

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

9.0/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • capacitate mare
 • programe diversificate
 • functii speciale

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *