Masina de spalat vase incoporabila Bosch SPV69T80EU, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+++, 45 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SPV69T80EU

Revenim cu un nou model de masina de spalat vase ce merita toata atentia noastra si anume Bosch SPV69T80EU. Este un model cu totul performant, dotat cu tehnologii de ultima generatie, dar si functii pe masura. Practic, reprezinta un real ajutor in bucataria oricui, iar in continuare, te asteptam sa afli tot ceea ce te intereseaza despre ea.

Masina de spalat vase Bosch SPV69T80EU inregistreaza o capacitate de 10 seturi, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai buna clasa in acest sens.

Producatorii estimeaza consumul anual de energie la 188 kWh/an, iar cel de apa la 2660 litri.

Aceasta masoara 81.5 x 44.8 x 55 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina dispune de 6 programe foarte eficiente, dupa cum urmeaza:

 • Auto 35-45 °C – este prevazut cu senzori, utilizand apa la temperatura de 35-45 grade Celsius, potrivit pentru pahare si alte vase foarte sensibile. Inregistreaza un consum de 10-14 litri de apa si 0.7-0.9 kWh energie electrica, avand o durata de 80-90 de minute.
 • Auto 45-65 °C – nu lipsesc nici de aceasta data senzorii, utilizand temperaturi cuprinse intre 45 si 65 de grade Celsius. Este potrivit pentru spalarile zilnice, cu grad normal de murdarie, avand o durata cuprinsa intre 90 si 150 de eminute. Consuma intre 7 litri si 16 litri de apa si intre 0.6 si 1.1 kWh energie electrica.
 • Auto 65-75 °C – presupune spalare intensiva, cu senzori, temperatura de spalare ajungand pana la 75 de grade Celsius. Consuma 1.1 kWh energie electrica si 11-14 litri de apa. Dureaza intre 10 si 135 de minute.
 • Super 60 – utilizeaza apa la temperatura de 60 de grade Celsius, avand o durata de 140 de minute si utilizeaza 12.5 litri de apa.
 • Eco – consumul energetic este unul foarte mic si anume 0.66 kWh si 9.5 litri de apa. Utilizeaza apa la temperatura de 50 de grade Celsius, avand o durata de 195 de minute.
 • Scurt – dureaza doar 29 de minute, spaland la o temperatura de 45 de grade Celsius, inregistrand un consum de 10 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica. Nu prezinta ciclu de uscare.

Acestor functii foarte bine gandite, li se mai adauga o serie de extra-optiuni foarte interesante:

 • IntensiveZone – presupune utilizarea unei presiuni scazute la nivelul cosului superior si o presiune mai mare in cadrul cosului inferior.
 • VarioSpeedPlus – ofera posibilitatea de a scurta programele cu pana la 66%, in masura in care va mari presiunea si temperatura apei.
 • Incarcare la jumatate – daca masina nu va fi plina de vase, dar totusi este necesar sa o pornesti, poti activa aceasta functie, care va utiliza si mai putina apa si energie electrica.
 • HygienePlus – vizeaza o mai buna igienizare a articolelor spalate, fiind la ultimul ciclu de clatire, va fi utilizata foarte fierbinte.

De asemenea, nu uitam sa amintim nici de TimeLight ce se refera la afisarea pe podea a timpului de spalare ramas, uscarea cu Zeolith, fiind foarte silentios, cu un nivel de zgomot de maxim 44 dB.

Programarea intarziata iti va permite sa programezi activitatea masinii de spalat in intervalul 1-24 de ore.


Concluzii si pareri

Fara indoiala masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV69T80EU este un model ultra-performant, dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, ceea ce va spori eficienta sa.

Clientii sustin ca este o masina foarte eficeinta, care reuseste sa spele vasele, iar functiile din dotare sunt mai mult decat binevenite. Totodata, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Este important sa alegi produsul potrivit, iar aceasta masina de spalat se potriveste chiar si cumparatorilor pretentiosi, care isi doresc ceva mai mult decat o masina de spalat vase simpla. Poti vedea aici si o oferta de pret actuala pe care vanzatorii ne-o propun.

9.7

Pret

9.3/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • eficienta energetica
 • silentioasa
 • TimeLight
 • functii si optiuni foarte diversificate

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *