Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV53L80EU, 12 seturi, 5 programe, 3 functii speciale, Clasa A++, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMV53L80EU

Te-ai saturat sa speli vasele murdare dupa fiecare masa? Cu siguranta ai nevoie de o masina de spalat vase performanta, asa ca iti recomandam Bosch SMV53L80EU cu toata increderea. Insa, pana a ajunge sa adopti decizia potrivita, te invitam sa afli in cadrul acestui material tot ce se poate despre ea.

Masina de spalat vase Bosch SMV53L80EU inregistreaza o capacitate de 12 seturi, ceea ce o recomanda chiar si pentru familii ceva mai numeroase. Fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++, chiar si consumul de energie electrica va fi redus.

In principiu, consumul anual de energie a fost estimat la 258 kW, in timp ce consumul de apa a fost aproximat la 2660 litri.

Aceasta masoara 81.5 x 59.8 x 55 cm (l x L x A) si cantareste 35 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 44 dB, ceea ce inseamna ca va va fi foarte silentioasa pe tot parcursul spalarii.

Programe si functii speciale

In principiu, masina a fost prevazuta cu o serie de programe capabile sa acopere toate tipurile de nevoi. Printre acestea se numara:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare, dar si foarte rezistente cum ar fi oalele si tigaile. Temperatura de spalare ajunge la 70 de grade Celsius si dureaza intre 125 si 135 de minute. Foloseste intre 12 si 15 litri de apa si 1.4-1.45 kWh energie electrica.
 2. Auto – ajusteaza toti parametrii in functie de gradul de murdarie al vaselor. Timpul variaza intre 95 si 160 de minute, iar temperatura intre 45 si 65 grade Celsius. Consumul variaza intre 9 si 19 litri de apa si 0.95 si 1.55 kWh energie electriac.
 3. Eco – inregistreaza cel mai mic consum si anume 0.9 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand o durata de 210 minute, fiind si cel mai lung program.
 4. Rapid – utilizeaza apa la temperatura de 45 de grade Celsius, avand o durata de 29 de minute. Utilizeaza 10 litri de apa, iar ca orice alta masina, nu presupune ciclu de uscare.
 5. Prespalare – dureaza doar 14 minute si foloseste 4 litri de apa rece, prin urmare consumul energetic este unul foarte mic si anume 0.05 kWh.

Pe langa aceste functii de baza, mai regasim:

 • InfoLight – semnalizarea luminoasa in functie de stadiu in care se afla masina, pentru a sti atunci cand programul a luat sfarsit.
 • Incarcare la jumatate – pentru a nu mai astepta incarcarea completa a masinii, ci aceasta isi va adapta resursele in raport cu cantitatea de vase adaugata in masina.
 • Variospeed – scurtarea timpului de spalare, cu un consum mai mare de apa, utilizand si o presiune mai ridicata.
 • Uscare intensiva – uscarea suplimentara, prin clatirea cu apa la temperaturi inalte a vaselor.
 • Programare intarziata – permite programarea orei de incepere a spalarii, pana la 24 de ore.

Concluzii si pareri

Suntem de parere ca o masina de spalat vase nu ar trebui sa lipseasca din nicio locuinta. Cu atat mai mult, cand vine vorba despre masina de spalat Bosch SMV53L80EU care s-a dovedit a fi de departe un model foarte eficient si interesant.

In principiu, clientii sunt foarte incantati de aceasta masina, pentru ca reuseste sa spele excelent vasele indiferent de gradul de murdarie. Sigur ca este important sa selectezi de fiecare data programul potrivit, pentru rezultatele dorite. In acelasi timp, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

Confirmam si noi calitatea acestei masini de spalat, care nu doar ca spala foarte bine vasele, ci presupune si un consum redus de resurse, fiind totodata extrem de silentioasa. Consulta aici o oferta de pret avantajoasa pentru a te convinge daca se incadreaza si in bugetul tau.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

9.4/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • capacitate mare
 • eficienta energetica
 • Info Light
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *