Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LSTF 7B019, 10 Seturi, 7 Programe, Clasa A+, 45 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint LSTF 7B019

Hotpoint LSTF 7B019 este un model de masina de spalat vase, potrivit si pentru persoanele care nu dispun de foarte mult spatiu in bucatarie. Ofera o capacitate rezonabila, insa te invitam sa ne urmaresti in continuare pentru a afla toate detaliile care te intereseaza despre acest produs.

Hotpoint LSTF 7B019 ofera o capacitate de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum decent de energie electrica.

Este un model slim, dimensiunile masinii fiind de 82 x 44.5 x 55 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 49 dB, ceea ce inseamna ca masina nu va fi deranajanta pe timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Este dotata cu 7 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – inregsitreaza cel mai mic consum de resurse si anume 10 litri de apa si doar 0.83 kWh energie electrica. Pe alta parte, are si durata cea mai mare, adica 3 ore. Spalarea se realizeaza la temperatura de 50 de grade Celsius.
 2. Intensiv – este potrivit pentru vasele foarte murdare, caci temeperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, presiunea fiind si ea mare. Utilizeaza 14 litri de apa si 1.3 kWh energie elecitrca. Duraeza 150 de minute.
 3. Normal – poate fi folosit pentru spalarea zilnica, folosind 1.3 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica. Dureaza 2 ore.
 4. Fast – dureaza o ora si foloseste 10.5 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica. Nu este prevazut cu ciclu de uscare.
 5. Delicat – este ideal pentru vase sensibile, cum ar fi pahare sau portelanuri sensibile la temperaturi inalte. Dureaza 100 de minute si consuma 10 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica.
 6. Express – dureaza doar 25 de minute si inregistreaza un consum de 8.5 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica. Nu prezinta ciclu de uscare.
 7. Inmuiere – dureaza 10 minute si foloseste 4 litri de apa. Poate fi folosit pentru inmuierea murdariei, dupa care ar trebui urmat de un program complet.

In plus, masina este prevazuta si cu o serie de functii speciale:

 • incarcare la jumatate – atunci cand nu reusesti sa umpli masina cu vase, poti activa aceasta functie. Va adapta resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Tablete multifunctionale – utilizand astfel de detergenti, rezultatele vor fi imbunatatite atat din perspectiva spalarii, cat si din perspectiva uscarii.
 • Programare intarziata – permite amanarea spalarii intre 1 si 12 ore.

Concluzii si pareri

In opinia mea, Hotpoint LSTF 7B019 este o masina interesanta, care ofera un numar mare de programe si functii. Clientii sustin ca spala foarte bine vasele, considerand-o o investitie foarte buna. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent, iar aici poti verifica o oferta de pret rezonabila.

9.1

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • programare intarziata
 • incarcare la jumatate
 • numar mare de programe

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *