Masina de spalat vase semi incorporabila Electrolux ESI5201LOX, 13 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux ESI5201LOX

Electrolux ESI5201LOX este o masina de spalat destul de simpla, dar care te poate scuti oricand de vasele murdare. In principiu, as spune ca asigura strictul necesar, insa te invitam sa ne urmaresti in continuare, pentru a verifica toate informatiile.

Electrolux ESI5201LOX ofera o capacitate destul de mare, de 13 seturi, ceea ce o face potrivita si pentru familii ceva mai mari. Consumul energetic este unul rezonabil, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+.

Producatorii au aproximat consumul energetic anual la 295 kWh, iar cel de apa la 3080 litri.

Dimensiunile masinii sunt de 82 x 60 x 57 cm (l x L x A).

Nivelul de zgomot produs nu depaseste 49 dB, ceea ce inseamna ca este cat se poate de silentioasa pe timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Nu pot spune ca este o masina foarte dotata, insa cele 5 programe din dotare asigura strictul necesar:

  1. Eco – prin intermediul acestui program, vei obtine cel mai mic consum de resurse. Este potrivit pentru vase cu grad mediu de mudarie, avand o durata de 195 de minute. Consuma 11 litri de apa.
  2. Intensiv – este ideal pentru vasele foarte murdare, spaland la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza intre 140 si 160 de minute si inregistreaza un consum de 13-15 litri de apa si 1.3 – 1.5 kWh. Functia Sensor control este responsabila pentru usoara variatie a parametrilor.
  3. Normal – este programul potrivit pentru spalarile zilnice, cu grad mediu de murdarie. Dureaza intre 100 si 120 de minute si consuma 15-17 litri de apa.
  4. Quick Plus – dureaza doar 30 de minute si este recomandat pentru vasele recent murdarite. consuma 9 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
  5. Prespalare – este recomandat pentru a inmuia murdaria uscata de pe vase, folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie. Dureaza numai 14 minute.

Ca si functie speciala, amintim Programarea intarziata care permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 3 ore.


Concluzii si pareri

Electrolux ESI5201LOX este un model de masina de spalat vase rezonabil, destul de simplu din perspectiva dotarilor, insa acest lucru nu o impiedica sa asigure o spalare si igienizare corespunzatoare a vaselor. Clientii au declarat ca este foarte spatioasa, usor de curatat, iar vasele sunt spalate foarte bine de fiecare data. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun, iar aici poti consulta o oferta de pret foarte buna.

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

7.9/10

Argumente PRO

  • incapatoare
  • programare intarziata
  • pret rezonabil

Argumente CONTRA

  • lipsa functie de incarcare la jumatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *