Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL5201LO, 13 Seturi, 5 Programe, Clasa A+, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Electrolux ESL5201LO

O masina de spalat vase va fi intotdeauna un ajutor in casa, pe care te poti baza ori de cate ori este nevoie. Indiferent ca sunteti sau nu, o familie numeroasa, un astfel de electrocasnic merita achizitionat. Vom discuta in continuare despre un alt model si anume Electrolux ESL5201LO, caruia ii vom realiza o analiza atenta pentru a vedea despre ce este vorba.

Electrolux ESL5201LO ofera o capacitate destul de mare, de 13 seturi, potrivita si pentru o familie mai mare. Este incadratain clasa de eficenta energetica A+, ceea ce inseamna un consum decent de energie electrica.

Producatorii au estimat consumul energetic anual la 295 kWh, iar cel de apa la 3080 litri.

Este prevazuta cu un cos special unde vei aseza tacamurile. Ceea ce mi-ar fi placut, personal, la aceasta masina, ar fi fost posibilitatea ca separatoarele din sertar sa poata fi asezate in jos, pentru a adauga oale si tigai. Insa, cu toate acestea, daca ai o organizare buna, aceasta nu va fi o problema.

Masina are o latime de 60 cm, iar nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 49 dB.

Programe si functii speciale

Nu dispune de o gama foarte mare de programe, insa cele 5 din dotare, acopera nevoile de baza:

  1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, fiind destinat pentru vasele cu grad mediu de murdarie. Spalarea se realizeaza la temperatura de 50 de grade Celsius, avand o durata de 195 de minute. inregistreaza un cosnum energetic de 1.039 kWh si 11 litri de apa.
  2. Intensiv – potrivit pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, dar si rezistente, folosind apa la temperatura de 70 de grade Celsius. Durata poate varia intre 140 si 160 de minute, in timp ce consumul energetic poate fi intre 1.3 si 1.5 kWh, iar cel de apa intre 13 si 15 litri.
  3. Rapid – are o durata de doar 30 de minute si este potrivit pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Consumul energetic inregistrat este de 0.9 kWh, iar cel de apa de 9 litri.
  4. Prespalare – dureaza 14 minute si inregistreaza un consum de 4 litri de apa la temperatura de admisie, astfel ca inregistreaza un consum energetic infim de 0.1 kWh. Este recomandat pentru inmuierea murdariei de pe vase.
  5. Programare intarziata – ofera posibilitatea amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 3 ore.

Concluzii si pareri

In principiu, sunt de parere ca Electrolux ESL5201LO este o masina rezonabila ce isi face treaba cum promite. Nu este un model cu foarte mari pretentii si nici nu cred ca v-ati fi asteptat la acest lucru.

Clinetii sustin ca spala bine vasele, nu este zgomotoasa si este suficient de incapatoare. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul rezonabil.

Personal, mi-as fi dorit sa aiba si functia de incarcare la jumatate, avand in vedere ca este o masina destul de voluminoasa. Insa, nu este neaparat o problema, ci doar o sugestie proprie. Poti vizualiza aici si o oferta de pret accesibila.

8.7

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

7.7/10

Argumente PRO

  • capacitate mare
  • programare intarziata
  • pret rezonabil

Argumente CONTRA

  • lispsa functie de incarcare la jumatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *