Masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL5330LO, 13 seturi, 5 programe, Clasa A++, Motor Inverter, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Electrolux ESL5330LO

Este important sa alegi o masina de spalat vase potrivita nevoilor tale, de aceea iti recomandam sa fii foarte bine informat inainte de alegerea pe care urmeaza sa o faci. De aceasta data, iti vom prezenta masina de spalat vase incorporabila Electrolux ESL5330LO ce promite a fi ajutorul de nadejde in orice bucatarie.

Electrolux ESL5330LO dispune de o capacitate de 13 seturi, fiind potrivita chiar si pentru familii mai mari. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic destul de mic. Producatorii aproximeaza consumul energetic anual la 262 kWh si consumul anual de apa la 2775 litri.

Printre accesoriile cu care este echipata aceasta masina se numara raftul suport pentru cani care este rabatabil, cosuri pentru partea superioara ce dispun 2 randuri de suporturi moi, cosuri superioare FlexiLift si cosuri care in partea inferioara detin 2 randuri de suporti rabatabili pentru farfurii.

Dimensiunile aparatului sunt de 81.8 x 59.6 x 55.5 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 45 dB, ceea ce inseamna ca nu vei avea de ce sa iti faci probleme cu privire la zgomotul produs in timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Chiar daca numarul de programe nu este foarte mare, ci dispune de 5 programe de baza, acestea totusi acopera cam toate tipurile de nevoi:

  1. Eco – este indicat pentru vasele cu grad mediu de murdarie, fiind cel mai economic program. Dureaza 195 de minute, timp in care inregistreaza un consum de 9.9 litri de apa si 0.932 kWh energie electrica. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
  2. Auto-Flex – este programul potrivit pentru orice grad de murdarie, dar si incarcare, optimizand consumul de apa si energie in concordanta cu gradul de murdarie si cantitatea de vase adaugata. Inregistreaza un consum cuprins intre 7 si 12 litri de apa si 0.6 – 1.4 kWh energie electrica, avand o durata cuprinsa intre 40 si 150 de minute.
  3. Intensive – este ideal pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, folosint temperatura de 70 de grade Celsius, dar si o presiune destul de ridicata.
  4. Quick Pluse – dureaza 30 de minute si utilizeaza 9 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
  5. Prespalare – dureaza doar 14 mintue si foloseste 4 litri de apa la temperatura de admisie. Este recomandata pentru inmuierea murdariei intarite de pe vase.

Nu lipseste nici functia de programare intarziata care iti va permite setarea orei de incepere a activitatii masinii.

Un alt element interesant la aceasta masina de spalat se refera la semnalul luminos in doua culori care va fi proiectat pe podea pentru a sti atunci cand masina functioneaza sau a terminat programul.


Concluzii si pareri

Electrolux ESL5330LO este un model de masina de spalat interesanta, practica si utila in orice locuinta. Poate fi folosita si de catre o familie numeroasa pentru ca ofera o capacitate de incarcare suficient de mare. Clientii au confirmat, totodata, faptul ca spala foarte bine vasele, iar in principiu, programele acopera toate tipurile de nevoi. In plus, aici gasesti o oferta de pret rezonabila pentru acest model.

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

8.7/10

Eficienta energetica

8.9/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

  • capacitate generoasa
  • economica
  • programare intarziata

Argumente CONTRA

  • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *