Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint ELTF 11M121 C EU, 14 Seturi, 11 Programe, Clasa A++, 60 cm, Display digital

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint ELTF 11M121 C EU

O familie numeroasa vine la pachet si cu o multime de vase murdare, dupa fiecare masa. Ei bine, pentru aceasta problema exista solutia achizitionarii unei masini de spalat vase eficienta, iar noi iti facem cunostinta, de aceasta data, cu un model foarte incapator si aume Hotpoint ELTF 11M121 C EU.

Hotpoint ELTF 11M121 C EU ofera o capacitate de 14 seturi, ideala chiar si pentru cele mai numeroase familii. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna ca inregistreaza un consum energetic redus.

Producatorii estimeaza consumul energetic anual la 265 kWh, iar cel de apa la 2520 litri.

Dimensiunile masinii de spalat vase sunt de 82 x 59.5 x 57 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs este de 41 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja absolut deloc in timpul functionarii.

Programe si functii speciale

Este o masina foarte bine dotata, prevazuta cu, nu mai putin, de 11 programe de baza si anume:

 1. Eco – este cel mai eficient din perspectiva consumulde resurse, folosind 9 litri de apa si 0.93 kWh energie electrica. Dureaza 3 ore si 10 minute.
 2. Auto Intensiv – sunt activati senzorii de turbiditate, ajustand astfel timpul de spalare si consumul de apa, fiind ideal pentru vasele foarte murdare, dar si rezistente. Consumul energetic este de 1.7 kWh, iar cel de apa de 15.5 litri. Durata poate varia intre 2 si 3 ore.
 3. Auto Normal – este potrivit pentru vasele cu grad mediu de murdarie, inregistrand un consum de 14.5 si 16 litri de apa si intre 1.15 si 1.3 kWh energie electrica. Dureaza intre 90 si 150 de minute.
 4. Duo Wash – presupune spalarea la o presiune mai inalta la nivelul cosului inferior si mai delicat la nivelul cosului superior. Consumul de apa este ceva mai ridicat de 18 litri, avand o durata de doua ore.
 5. Delicat – este programul potrivit pentru vasele sensibile, inregistrand un consum de 11 litri de apa si 1.05 kWh energie electrica.
 6. Express – dureaza jumatate de ora si nu presupune ciclu de uscare.
 7. De noapte – este cel mai lung program, dar si cel mai silnetios, fiindca utilizeaza o presiune destul de scazuta a apei. Consuma 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica, avand o durata de 3 ore si jumatate.
 8. Prespalare – dureaza 12 minute si inregistreaza un consum de 4.5 litri de apa. Poate fi folosit pentru inmuierea murdariei intarite.
 9. Igienizare- foloseste apa la temperaturi foarte ridicate, fiind ideal pentru igienizarea vaselor bebelusilor ori a suzetelor.
 10. Autocuratare – se utilizeaza detergent lichid speciale pentru autocuratare.

In plus, exista si o serie de functii speciale care vor completa aceste programe de baza:

 • Zone wash – ai posibilitatea selectarii cosului in care doresti sa se efectueze spalarea. Este asemanator incarcarii la jumatate, astfel ca resursele se vor adapta in functie de cantitatea de vase adaugate.
 • Extra Drying – vizeaza uscarea eficienta a vaselor prin utilizearea unei temperaturi ridicate a apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Short Time – permite scurtarea timpului de spalare, fara ca rezultatele sa fie afectate. Insa, va creste consumul de apa si curent electric.
 • Programarea intarziata – permite selectarea orei de incepere a spalarii de la 1 ora pana la 24 de ore.

Concluzii si pareri

Hotpoint ELTF 11M121 C EU este un model deosebit care asigura o eficienta pe masura. Este foarte incapatoare, bine dotata si destul de economica.

Clientii sustin ca sunt foarte incantati de ea si se descurca excelent. Este extrem de incapatoare, spala foarte bine vasele si programele sunt suficient de diversificate, astfel ca au intotdeauna de unde alege indiferent de natura nevoilor lor. In plus, considera raportul calitate/pret excelent, iar aici gasesti o oferta de pret interesanta.

9.5

Pret

9.2/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.0/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • capacitate foarte mare
 • numar mare de programe
 • programare intarziata
 • zone wash

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *