Masina de spalat vase Star-Light DWV-106WH, 10 seturi, 6 programe, Clasa A++, latime 45 cm, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Star-Light DWV-106WH

Masina de spalat vase Star-Light DWV-106WH este un model rezonabil, fiind potrivita si pentru persoanele care nu dispun de un buget prea mare. Consider ca ar merita sa ii acorzi o sansa, asa ca te invitam in continuare sa afli mai multe detalii despre aceasta.

Star-Light DWV-106WH ofera o capacitate de incarcare de 10 seturi, fiind incadrata in clasa de eficienta enegetica A++, inregistrand un consum energetic destul de mic.

Producatorii aproximeaza consumul energetic anual la 211 kW, iar cel de apa la 3080 litri.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 x 45 x 59.8 cm (l x L x A), avand o greutate de 40 kg.

Programe si functii speciale

Masina este prevazuta cu 6 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Prespalare – este potrivita pentru a inmuia murdaria intarita de pe suprafata vaselor, avand o durata destul de mica, iar consumul resurselor fiind destul de mic.
 2. Eco – inregistreaza un consum de resurse redus si anume 13 litri de apa si 0.83 kWh. Spalarea se realizeaza la temperatura de 50 de grade Celsius.
 3. Hygiene – este programul potrivit pentru igienizarea vaselor, spaland la temperatura de 70 de grade Celsius. De aceea, poti spala vasele bebelusului inclusiv biberonul.
 4. Intensiv – spala la temperatura de 65 de grade Celsius, presiunea fiind si ea destul de mare. Este potrivit pentru spalarea vaselor, oalelor sau cratitelor foarte murdare. Nu se recomanda sa adaugi vase delicate pentru ca s-ar putea sparge.
 5. Rapid – este un program scurt, spaland la temperatura de 40 de grade Celsius. Nu prezinta ciclu de uscare.
 6. Super 50 – dureaza 50 de minute, poate fi utilizat pentru spalarile zilnice.

Ca si functie speciala, amintim despre Incarcarea la jumatate ce permite adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata.


Concluzii si pareri

In principiu, Star-Light DWV-106WH este o masina ieftina si practica, fiind potrivita si pentru persoanele cu un buget mai restrans. Clientii confirma ca isi face treaba in parametrii optimi, spaland vasele foarte bine, iar programele acopera o mare parte din nevoi. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos, iar aici poti accesa o oferta actualizata.

9

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Eficienta energetica

8.8/10

Functii

8.7/10

Argumente PRO

 • incarcare la jumatate
 • eficienta energetica
 • silentioasa
 • pret mic

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *