Masina de spalat vase Star-Light DWV-106DW – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Star-Light DWV-106DW este o masina de spalat ieftina, dar care reuseste sa se descurce destul de bine, scapandu-va rapid de griija vaselor murdare. Totodata, dispune de cele mai importante programe si functii, insa mai multe detalii va vom  prezenta in continuare.

Masina de spalat vase Star-Light DWV-106DW este prevazuta cu o capacitate medie, de 10 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de 211 kWh, iar cel de apa de 3080 litri.

Fiind un model independent, panoul de control este localizat in exteriorul usii, ceea ce permite monitorizarea duratei programului in derulare. Interfata acestuia este una foarte intuitiva, toate setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul de sare, precum si agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri destul de flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. Putem rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu in vederea adaugarii si articolelor voluminoase.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 45 cm latime si 59.8 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Star-Light DWV-106DW are la baza cele mai importante programe si anume:

 1. Quick – este un program scurt, cu o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 40 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase cu grad scazut de murdarie.
 2. Eco – este cel mai economic program, care presupune o spalare la temperatura de 50 de grade Celsius, fiind recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie.
 3. Super 50 – este un program recomandat pentru vase cu grad redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de 50 de minute.
 4. Intensive – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
 5. Prespalare – este recomandat pentr uinmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor.
 6. Igienizare – asigura o igienizare optima a vaselor, la temperatura de 70 de grade Celsius.

In acelasi timp, prezinta si cateva functii auxiliare cum ar fi:

 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.
 • Tablet – optimizeaza clatirea vaselor in cazul in care folositi detergent tip tableta.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.

Concluzii si Pareri

Star-Light DWV-106DW este o masina de spalat vase simpla, dar cu care va puteti face treaba, prezentand cele mai importante programe. Cumparatorii sustin ca pentru ceea ce au ei nevoie, este produsul potrivit, spaland eficient vasele. In plus, este si destul de economica, un alt aspect important. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul corect.

Review pe scurt: Star-Light DWV-106DW

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Eficienta energetica

9.2/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Incarcare la jumatate
 • Programe intarziata
 • Economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *