Masina de spalat vase incorporabila Candy CDI 1L38/T – Review si Pareri avizate

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Candy CDI 1L38/T este o masina de spalat vase destul de ieftina, prevazuta cu cele mai importante programe despre care am ales sa discutam in cadrul acestui material. Va propunem sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe informatii utile despre produs in vederea formarii unei pareri cat mai pertinente.

Masina de spalat vase Candy CDI 1L38/T este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata A+, inregistrand un consum energetic de 291 kWh, respectiv 3040 litri de apa.

Pentru ca discutam despre un model complet incorporabil, panoul de control este localizat in partea superioara a usii pe interior. Interfata acestuia este una simpla si intuitiva, setarile fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul este organizat cu ajutorul unor cosuri flexibile unde pot fi introduse diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili puteti obtine si mai mult spatiu pentru adaugarea tigailor, tavilor, oalelor etc. In plus, este prezent si cosul special pentru adaugarea tacamurilor.

Masina presupune un mod de functionare destul de silentios inregistrand 53 dB.

Dimensiunile modelului in discutie sunt de 82 cm inaltime, 60 cm latime si 55 cm adancime, cantarind 31.6 kg.

Programe si Functii Speciale

Candy CDI 1L38/T dispune de 5 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este recomandat pentru spalarea vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius.
 2. Universal – alti producatori numesc acest program zilnic fiind recomandat pentr vasele cu grad moderat de murdarie. Temperatura apei este de 60 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius.
 4. Rapid – este un program scurt de doar 29 de minute, timp in care spala la temperatura de 50 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie.
 5. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de pe suprafata vaselor.

Consulta oferta de pret actuala!

In acelasi timp, prezinta si un program de autocuratare care se refera la igienizarea interiorului masinii folosind detergent special in acest sens. De asemenea, este prevazuta si cu cateva functii speciale foarte utile, cum ar fi:

 • Express – permite reducerea duratei programelor de spalare cu pana la 25%.
 • Programare intarziata – preuspune amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Concluzii si Pareri

Candy CDI 1L38/T este o masina de spalat vase care, in general, isi face treaba bine, iar partea si mai interesanta este ca vine la pachet cu un pret destul de mic. Cumparatorii sunt multumiti de eficienta acesteia, beneficiind de cele mai importante programe si functii. De asemenea, sustin ca este destul de incapatoare pentru nevoile lor, iar in ansamblu, sunt de parere ca au facut o alegere inspirata al carui raport calitate/pret este foarte bun.

Review pe scurt: Candy CDI 1L38/T

9.1

Pret

9.2/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Autocuratare
 • Programare intarziata
 • Usor de programat

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *