Masina de spalat vase incorporabila Heinner HDW-BI6006A++ – Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Heinner HDW-BI6006A++ este o masina de spalat vase destul de incapatoare prevazuta cu functii utile si pregatita sa vina in ajutorul tau pentru a te scapa defintiv de grija vaselor murdare. Mai mult decat atat, vine la pachet cu un pret foarte mic, insa, mai multe detalii vom discuta in continuare.

Masina de spalat vase Heinner HDW-BI6006A++ este prevazuta cu o capacitate destul de mare, de 12 seturi, si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 258 kWh, iar cel de apa de 3360 litri.

Avand in vedere ca discutam despre un model complet incorporabil, panoul de control este localizat in partea superioara a usii, pe interior. Interfata acestuia este una simpla si intuitiva, permitand realizarea setarilor dorite foarte usor. In plus, tot aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, dar si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire are rolul de a asigura o lustruire corespunzatoare vaselor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri foarte flexibile. Putem ajusta pe inaltime cosul superior sau rabata suportii  mobili pentru a adauga si articole voluminoase. In plus, dispune si de un cos special pentru adaugarea tacamurilor.

In ceea ce priveste zgomotul produs, nu este cel mai silentios model, insa nici nu il pot considera galagios, inregistrand 52 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 82 cm inaltime si 59.8 cm latime, avand o greutate de 31.5 kg.

Programe si Functii speciale

Heinner HDW-BI6006A++ prezinta 6 programe de spalare si anume:

 1. Extra igiena – asigura o igienizare optima vaselor la temperatura de 70 de grade Celsius, avand o durata de 124 de minute.
 2. Super 50′ – este potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, avand o durata de 50 de minute.
 3. Eco – este cel mai economic program, fiind recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, durata programului fiind de 187 de minute.
 4. Quick 30′ – este un program scurt de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 40 de grade Celsius. Este recomandat pentru vase recent murdarite.
 5. Prespalare – permite inmuierea resturilor uscate de murdarie, pret de 15 minute, folosind apa la temperatura de admisie.
 6. Auto intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare, durata variind intre 91 si 115 minute.

Printre functiile speciale din dotare amintim de incarcare la jumatate care permite incarcarea unui singur cos si adaptarea resurselor in raport cu cantitatea de vase adaugata, si functia de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-BI6006A++ este o masina simpla, prevazuta cu cele mai importante functii, pe care o consider potrivita pentru cei cu un buget mai mic, dar care isi doresc un astfel de ajutor in bucatarie. Cumparatorii sustin ca isi face treaba bine, este destul de incapatoare si foarte economica. Programele din dotare sunt destul de bine gandite,  iar masina este usor de folosit. In opinia lor, a fost o alegere buna al carui raport calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Heinner HDW-BI6006A++

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

9.2/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Eficienta energetica
 • Programe bine gandite
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *