Masina de spalat vase incorporabila Star-Light DWV-106FI – Review si Pareri generale

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Star-Light DWV-106FI este o masina de spalat vase foarte accesibila ca pret ce ofera cele mai importante programe pentru o ingrijire optima a vaselor. Poate fi o alternativa buna si pentru cei ce dispun de un buget restrans, insa mai multe detalii vom discuta in continuare.

Masina de spalat vase Star-Light DWV-106FI pune la dispozitie o capacitate medie  de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 237 kWh, iar cel de apa de 3640 litri.

Pentru ca discutam despre un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii. Ofera o interfata simpla si intuitiva, setarile dorite fiind foarte usor de realizat. De asemenea, aici se afla si indicatorul pentru sare, dar si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor.

Interiorul este prevazut cu niste cosuri foarte flexibile unde putem introduce diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu in vederea introducerii articolelor voluminoase. Este prezent, deopotriva, si suportul special pentru tacamuri.

Star-Light DWV-106FI interior

In ceea ce priveste zgomotul produs, in acest sens inregistreaza 57 dB. Nu as putea spune ca este tocmai cea mai silentioasa masina, insa zgomotul produs nu este suficient de mare incat sa devina deranjant.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 45 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si functii speciale

Star-Light DWV-106FI beneficiaza de 6 programe de spalare si anume:

 1. Igienizare – asigura o igienizare optima vaselor, la temperatura de 70 de grade Celsius, fiind potrivit chiar si pentru articolele bebelusilor.
 2. Intensiv – este potrivit pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. 50 – spalarea se realizeaza in 50 de minute, putand fi folosit pentru vasele recent murdarite.
 5. Rapid – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute, insa nu dispune de ciclul de uscare.
 6. Prespalare – este indicat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie.

In ceea ce priveste functiile speciale, masina dispune de functia de incarcare la jumatate ce presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare si functia de programare intarziata ce implica amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Star-Light DWV-106FI este un model potrivit si pentru bugete mai mici, dar care va poate scapa de grija vaselor murdare, fara probleme. Cumparatorii sustin ca pentru nevoile lor este ceea ce trebuie, asigurand o curatare optima vaselor. De asemenea, declara ca programele din dotare sunt bine gandite pentru a le acoperi eficient nevoile. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul convenabil.

Review pe scurt: Star-Light DWV-106FI

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.1/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret convenabil
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Cele mai importante programe

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *