Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006WA++ – Review si Pareri generale

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Heinner HDW-FS6006WA++ este o masina de spalat vase convenabila la pret, ce ofera cele mai importante programe pentru o spalare eficienta a vaselor. Poate fi o varianta potrivita si pentru cei cu un buget mai mic, dar mai multe detalii va vom prezenta in cadrul acestui material.

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006WA++ dispune de o capacitate de incarcare de 12 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A++, inregistrand astfel un consum energetic redus. In plsu, conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi de doar 258 kWh, iar cel de apa de 3360 litri.

Pentru ca este un model standard, panoul de control se afla pe exteriorul usii. Interfata acestuia este una foarte prietenoasa, insa nu detine display. Aici se afla si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea pevine depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri destul de spatioase si flexibile, unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. Detine si suport pentru tacamuri, dar si pentru pahare, oferindu-le o ingrijire atenta.

Heinner HDW-FS6006WA++ cavitate interioara

In ceea ce priveste zgomotul produs, acesta este unul rezonabil, inregistrand maixm 52 dB.

Masina masoara  85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 59.8 cm adancime, alaturi de o greutate de 42.4 kg.

Programe si Functii Speciale

Heinner HDW-FS6006WA++ este prevazuta cu 6 programe de spalare si anume:

 1. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie. Detine o durata de 15 minute, timp in care consuma doar 4.5 litri de apa si 0.02 kWh energie electrica.
 2. Rapid 30 min – este un program cu o durata de doar 30 de minute si este potrivit pentru vase cu grad redus de murdarie. Inregistreaza un consum de 0.9 kWh energie electrica si 12.4 litri de apa.
 3. Delicate – este recomand pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Dureaza 74 de minute, timp in care inregistreaza un consum de 0.95 kWh energie electrica si 15.7 litri de apa.
 4. Eco – este cel mai economic program, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, astfel ca va fi recomandat pentru vase cu grad mediu de murdarie. Prezinta o durata de 165 de minute si un consum de 0.9 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 5. Super 50 min – dureaza 50 de minute si este recomand pentru vase cu grad mediu de murdarie. Temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius si presupune un consum de 1.35 kWh si 12.7 litri de apa.
 6. Intensiv – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare a apei. Prezinta o durata de 117 minute si un consum de 1.61 kWh energie electrica si 17.2 litri de apa.

Referitor la functiile speciale, masina este prevazuta cu functia de incarcare la jumatate ce presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare in functie de cantitatea de vase adaugata, dar si cu functia de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-FS6006WA++ este un model simplu si eficient care isi face treaba foarte bine. Clientii sunt, in general, multumiti de ea declarand ca pentru necesitatile lor este ceea ce trebuie. Apreciaza programele bine gandite, usurinta in utilizare, iar in ansamblu, nu au ce sa ii reproseze. O recomanda si altor persoane si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte avantajos.

Pareri pe scurt: Heinner HDW-FS6006WA++

9.2

Pret

9.2/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.1/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Programe bine gandite
 • Eficienta energetica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *