Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WA++ : Review si Pareri pertinente

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Heinner HDW-FS4505WA++ este un model foarte avantajos din perspectiva pretului care poate fi o alternativa buna inclusiv pentru cei cu un buget mai mic. Insa, inainte de a lua orice decizie, va propunem sa descoperiti mai multe informatii in continuare astfel incat sa va puteti forma o parere cat mai corecta.

Masina de vase Heinner HDW-FS4505WA++ prezinta o capacitate mica spre medie de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce presupune un consum energetic scazut. In plus, producatorii ne ofera si niste estimari conform carora consumul energetic anual ar fi de doar 211 kWh, iar cel de apa de 3080 litri.

Pentru ca discutam despre un model standard, frontal regasim panoul de control ce ofera o interfata intuitiva, insa nu dispune si de display. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, in timp ce agentul de clatire are rolul de a lustrui eficient paharele si alte articole din sticla.

Heinner HDW-FS4505WA++ display

Cavitatea interioara este organizata cu ajutorul unor cosuri flexibile, unde puteti introduce vase de diverse tipuri. In acelasi timp, exista si posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu pentru articole voluminoase.  In plus, regasim aici si cosul pentru tacamuri si suportul pentru pahare.

Heinner HDW-FS4505WA++ interior

In ceea ce priveste zgomotul produs, masina inregistreaza 52 dB, astfel ca nu va putea fi deranjant.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 45 cm  latime si 59.8 cm adancime, alaturi de o greutate de 33.8 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Programe si Functii speciale

Heinner HDW-FS4505WA++ dispune de 5 programe de spalare si anume:

  1. Quick 30 min – este un program cu o durata redusa, de doar 30 de minute, spalarea realizandu-se la temperatura de 40 de grade Celsius, fiind recomandat pentru vase cu grad redus de murdarie. Consuma 10 litri de apa si 0.72 kWh energie electrica.
  2. Delicate – este indicat pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o preisune scazuta. Detine o durata de 74 de minute, timp in care consuma 0.8 kWh energie electrica si 14.1 litri de apa.
  3. Eco – este considerat cel mai economic program, fiind recomandat pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 198 de minute, timp in care consuma 0.73 kWh energie electrica si 11 litri de apa.
  4. Super 50 min – este un program potrivit pentru spalari zilnice, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, avand o durata de doar 50 de minute. Consuma 1.31 kWh energie electrica, respectiv 10.5 litri de apa.
  5. Intensive – este indicat pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Are o durata de 117 minute, timp in care consuma 1.5 kWh energie electrica si 17.6 litri de apa.

In acelasi timp, dispune si de functia de programare intarziata ce presupune amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore si de functia de incarcare la jumatate care vizeaza incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Verifica si alta oferta actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Heinner HDW-FS4505WA++ poate fi o alegere avantajoasa din perspectiva pretului, dar care isi face treaba foarte bine. Cumparatorii sustin ca masina spala foarte bine vasele, iar programele din dotare acopera eficient nevoile pe care le au. Din punctul lor de vedere, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Heinner HDW-FS4505WA++

9.2

Pret

9.1/10

Calitate

9.1/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret avantajos
  • Programe bine gandite
  • Eficienta energetica
  • Usor de setat

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *