Review: Masina de spalat vase Beko DFS05013S

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DFS05013S este o masina de spalat vase simpla, care se descurca bine ce vine la pachet cu un pret avantajos. Va propunem sa urmariti in continuare acest review pentru a afla mai multe informatii utile astfel incat sa va puteti forma o parere cat mai obiectiva.

Masina de vase Beko DFS05013S este dotata cu o capacitate medie, de 10 seturi,si face parte din clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 237 kWh.

Fiind un model independent, panoul de control se afla in exteriorul usii, oferind o interfata foarte intuitiva si prietenoasa. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul dispune de niste cosuri destul de flexibile, unde putem introduce vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, putem rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu pentru a adauga oale, tigai, tavi etc. Nu lipseste nici cosul special pentru tacamuri.

Aceasta presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand cel mult 49 dB.

Dimensiunile modelul in discutie sunt de 85 cm inaltime, 44.8 cm latime si 60 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Beko DFS05013S este dotata 5 programe de spalare si anume:

  1. Eco – este cel mai convevnabil din punct de vedere al consumului, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, astfel ca va fi indicat pentru vase cu grad moderat de murdarie.
  2. Intensiv – este recomandat pentru articolele cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
  3. Zilnic – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
  4. Rapid – este un program cu o durata mai redusa, fiind potrivit pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare atingand 60 de grade Celsius.
  5. Mini – este un program scurt cu o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 35 de grade Celsius. Este excelent pentru vase recent murdarite.e

Ca si functie speciala, masina beneficiaza de incarcare la jumatate ce presupune incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor necesare.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Beko DFS05013S este un model simplu, dar care se descurca destul de bine, oferind o spalare optima vaselor. Clientii considera ca au facut o alegere potrivita nevoilor sale, fiind suficient de spatioasa pentru ceea ce necesitau, usor de folosit si silentioasa. In plus, dupa parerea lor raportul calitate/pret oferit de acest produs este unul destul de convenabil.

Pareri pe scurt: Beko DFS05013S

8.9

Pret

8.9/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.2/10

Eficienta energetica

8.5/10

Functii

8.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret convenabil
  • Cele mai importante programe
  • Incarcare la jumatate
  • Usor de setat

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *