Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV46MX02E – Review si Pareri avizate

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SPV46MX02E este o masina de spalat vase dotata cu o gama foarte variata de programe si functii bine gandite oferind o eficienta pe masura. Va invitam sa urmariti acest review pentru a afla mai multe informatii utile pentru a va putea forma o parere cat mai obiectiva.

Masina de spalat vase Bosch SPV46MX02E ofera o capacitate medie de 10 seturisi este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, obtinand un consum energetic rezonabil. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este aproximat undeva la 237 kWh.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control este localizat pe interiorul usii, avand o interfata foarte simpla, setarile dorite fiind usor de realizat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si indicatorul pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor. Mai mult decat atat, masina beneficiaza de sistemul Info Time care presupune proiectarea duratei programelor direct pe podea.

Cavitatea interioara este foarte bine organizata, astfel ca puteti adauga orice fel de tip de vase. Totodata, aveti posibilitatea de a rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi si asa mai departe. In plus, este prezent si suportul pentru tacamuri si pahare, optimizand astfel spatiul.

Este un model foarte silentios, inregistrand maxim 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Bosch SPV46MX02E beneficiaza de 6 programe si anume:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vase cu grad ridicat de murdarie si resturi uscate de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, presiunea apei fiind un foarte mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, pentru ca este activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Astfel, temperatura apei alterneaza intre 45-65 de grade  Celsius.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, fiind potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silence – datorita presiunii reduse a apei, nivelul de zgomot este unul redus, putand fi activat si pe parcursul noptii. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius.
 5. Delicate – este ideal pentru pahare si alte articole delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, folosind si o presiune redusa a apei.
 6. Normal – poate fi folosit pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Prezinta o durata de 60 de minute.

Totodata, prezinta si o serie de functii utile, cum ar fi:

 • Vario speed – reduce durata programelor de spalare fara a afecta calitatea spalarii.
 • Hygiene – igienizeaza vasele folosind apa la temperaturi ridicate.
 • Programare intarziata – ce face posibila amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Extra uscare – optimizeaza uscarea vaselor crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Machine care – igienizeaza interiorul masinii, fiind necesara utilizarea de detergent special.

Consulta oferta de pret actuala!


Concluzii si Pareri

Masina Bosch SPV46MX02E poate fi o alegere inspirata care va va ajuta sa scapati definitiv de grija vaselor murdare. Clinetii actuali sunt foarte multumiti de ea si declara ca isi face eficient treaba. De asemenea, sustin ca este suficient de spatioasa, silentioasa si usor de folosit, exact ceea ce necesitau. O recomanda si altor utilizatori si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul avantajos.

Pareri pe scurt: Bosch SPV46MX02E

9.8

Pret

9.2/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Interior bine organizat
 • Sistem Info Time
 • Functii moderne
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *