Masina de spalat vase Bosch SMS46GI55E – Review si Pareri generale

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMS46GI55E este un model dotat cu o serie de programe foarte bine gandite asigurand o ingrijire optima vaselor. Va invitam sa urmariti in continuare acest material pentru a afla mai multe informatii utile in vederea formarii unei opinii cat mai juste.

Masina de spalat vase Bosch SMS46GI55E ofera o capacitate de incarcare de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++obtinand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 258 kWh, in timp ce consumul de apa ar fi undeva la 2660 litri.

Fiindca este un model independent, de aceea, panoul de control este amplasat in exteriorul usii, astfel ca putem avea acces oricand la el pentru a verifica durata programelor de spalare. Acesta prezinta o interfata foarte prietenoasa, setarile dorite fiind extrem de usor de realizat. De asemenea, aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea paharelor si a altor articole din sticla.

Bosch SMS46GI55E display

Cavitatea interioara dispune de niste cosuri foarte flexibile unde putem introduce diverse tipuri de vase. Totodata, prezinta si niste suporti mobili ce pot fi rabatati, pentru a obtine mai mult spatiu in vederea introducerii vaselor voluminoase. In plus, este prezent si suportul pentru tacamuri care este extrem de util.

Bosch SMS46GI55E interior

Modelul in discutie este si foarte silentios, inregistrand numai 44 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 84.5 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 49.5 kg.

Programe si Functii Speciale

Bosch SMS46GI55E detine 6 programe de spalare si anume:

 1. Intensive – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, caci temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind controlat atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, temperatura variind intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru spalari zilnice, temperatura de spalare atingand 50 de grade Celsius.
 4. Silentios – poate fi folosit pe parcursul noptii datorita nivelului redus de zgomot, fapt ca se datoreaza presiunii reduse a apei. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, fiind foarte asemanator cu cel eco.
 5. Pahare – este ideal pentru articole delicate, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, presiunea apei fiind scazuta.
 6. 1h – este recomandat pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.

Consulta oferta de pret actuala!

In acelasi timp, in completarea acestor programe, vin si cateva functii foarte utile:

 • Machine care – implica igienizarea cavitatii interioare a masinii folosind detergent special.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a programului de spalare.
 • Hygiene – presupune igienizarea vavselor prin cresterea temperaturii apei.
 • Speed wash – permite reducerea duratei programelor de spalare fara a afecta calitatea spalarii.
 • Extra uscare – optimizeaza etapa de uscare, crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.

Concluzii si Pareri

Bosch SMS46GI55E este un model de masina de spalat vase care isi face treaba eficient, fiind usor de programat, asigurand o spalare optima. Clientii actuali sunt foarte multumiti de ea si de performantele obtinute sustinand ca dispune de o serie de programe si functii foarte bine gandita care chiar acopera toate nevoile pe care le au. In plus, apreciaza flexibilitatea acesteia, putand regla cosul superior pe inaltime, pentru a putea adauga si articole mai inalte. De asemenea, confirma faptul ca este economica si foarte silentioasa, iar dupa parerea lor raportul calitate/pret este unul excelent.

Pareri pe scurt: Bosch SMS46GI55E

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Eficienta energetica
 • Functii diversificate
 • Cosuri flexibile
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *