Review: Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX04E

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMV46KX04E este un model de masina de spalat vase foarte interesanta, ce ofera o gama variata de programe si functii pentru a acoperi orice nevoi ati avea. Va invitam sa urmariti in continuare acest review pentru a descoperi mai multe informatii utile in vederea formarii unei pareri obiective.

Masina de vase Bosch SMV46KX04E dispune de o capacitate de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, obtinand astfel un consum energetic redus. Producatorii ofera niste estimari conform carora consumul energetic anual este de aproximativ 262 kWh, iar cel de apa 2660 litri.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control este localizat pe interiorul usii. Ofera o interfata simpla si intuitiva, setarile dorite fiind foarte usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si indicatorul pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Cavitatea interioara detine niste cosuri foarte spatioase si flexibile, unde putem adauga vase de dimensiuni variate. In plus, rabatand suporti mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga oale, tigai, tavi etc. Mai mult decat atat, este prezent si suportul pentru pahare si cel pentru tacamuri.

In plus, este o masina destul de silentioasa, ce inregistreaza 46 dB.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, cantarind 36 de kg.

Programe si Functii speciale

Bosch SMV46KX04E detine 6 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, utilizand si o presiune ridicata.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de incarcare. Temperatura de spalare este cuprinsa intre 45-65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai convenabil program din punct de vedere al consumului, fiind potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare atingand 50 de grade Celsius.
 4. Delicate – este recomandat pentru vase foarte sensibile, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, folosind o presiune scazuta.
 5. 1h – este un program potrivit pentru vase recent murdarite, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius, avand o durata de doar 60 de minute.
 6. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie.

Consulta oferta de pret actuala!

Mai mult decat atat, prezinta si cateva functii speciale si anume:

 • Vario speed – permite reducerea duratei programelor de spalare, fara a afecta calitatea spalarii.
 • Programare intarziata – vizeaza amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul pe care il aveti.
 • Extra uscare – optimizeaza ciclul de uscare, crescand temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Hygiene – igienizeaza vasele crescand temperatura apei.
 • Machine care – implica igienizarea cavitatii interioara a masinii utilizand detergent special.

Concluzii si Pareri

Bosch SMV46KX04E este o masina de vase care spala eficient vasele fiind prevazuta cu cele mai importante programe si functii. Clientii actuali sunt multumiti de modul in care isi face treaba si declara ca vasele sunt foarte bine spalate si uscate. De asemenea, este economica, silentioasa si foarte usor de setat, motiv pentru care o recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Pareri pe scurt: Bosch SMV46KX04E

9.7

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Gama variata de functii
 • Capacitate generoasa
 • Eficienta energetica
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *