Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint LSB 5B019 X EU, 5 programe, 13 seturi, 60 cm, Clasa A+

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint LSB 5B019 X EU

Masina de spalat vase incorporabila este un model potrivit chiar si pentru cele mai numeroase familii datorita capacitatii sale de incarcare, dar si datorita eficientei sale. Este un model destul de simplu, dar aceasta nu il impiedica sa iti permita sa iti faci treaba foarte bine cu ea. In continuare, vom discuta tot ceea ce te intereseaza despre acesta masina, asa ca sfatul nostru este sa ne urmaresti in continuare pentru a te putea convinge.

Masina de spalat vase Hotpoint LSB 5B019 X EU ofera o capacitate ultra generoasa de 13 seturi, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum redus de energie.

Consumul anual de energie a fost aproximat la 295 kWh, iar cel de apa la 3080 litri.

Dimensiunile acesteia sunt de 82 x 59.5 x 57 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Acest model de masina este prevazuta cu 5 programe de spalare, care sunt si cele mai importante:

  1. Eco – utilizeaza doar 11 litri de apa si 1.04 kWh energie electrica si are o durata de 3 ore si 10 minute.
  2. Intensiv – este potrivit pentru vase si oale cu grad ridicat de murdarie si utilizeaza 16.5 litri de apa si 1.65 kWh, avand o durata de 2 ore si 30 de minute.
  3. Normal – potrivit pentru spalari zilnice inregistrand un consum de 16.5 litri de apa si 1.65 kWh energie electrica. Dureaza 2 ore.
  4. Express – dureaza doar 40 de minute, utilizand 9 litri de apa si 0.95 kWh energie electirca. Nu prezinta ciclu de uscare.
  5. Incarcare la jumatate – la alti producatori, aceasta este considerata functie speciala, insa in cazul acestui model de masina, reprezinta un proram de spalare. Presupune un consum 12 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica. Dureaza 80 de minute.

Este un model destul de simplu, astfel ca nu este prevazuta cu alte functii speciale sau tehnologii.


Concluzii si pareri

Hotpoint LSB 5B019 X EU este un model de masina de spalat vase incorporabila destul de simpla, prevazuta cu programele de baza astfel incat sa ii permita sa isi faca treaba cat se poate de bine. Datorita capacitatii sale generoase de 13 seturi, este potrivita pentru o familie numeroasa.

Clientii sunt multumiti de modul in care aceasta spala vasele, chiar daca nu dispune de functii suplimentare, isi face treaba in parametrii optimi. Considera raportul calitate/pret foarte bun.

O recomandam persoanelor care isi doresc o masina practica si eficienta, deloc prententioasa, cu care sa isi poata faca treaba fara probleme. Aici vei gasi si o oferta de pret foarte avantajoasa pentru acest model.

8.3

Pret

8.6/10

Calitate

8.7/10

Fiabilitate

8.7/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

7.5/10

Argumente PRO

  • capacitate foarte mare
  • incarcare la jumatate

Argumente CONTRA

  • lipsa functii speciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *