Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV53N00EU, 9 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SPV53N00EU

Bosch SPV53N00EU este un model de masina de spalat vase ce face parte din seria 6, fiind prevazut cu o serie de functii si tehnologii de ultima generatie, care nu vor face altceva decat sa ii sporeasca eficienta. Ei bine, te asteptam sa ne urmaresti in continuare, pentru a afla tot ceea ce te intereseaza despre acest model de masina de spalat vase incorporabila.

Bosch SPV53N00EU ofera o capacitate de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum decent de resurse.

Consumul anual de energie a fost estimat la 220 kWh, iar cel de energie, 2380 litri.

Este prevazut cu o serie de accesorii interesante si anume:

 • cos superior reglabil pe inaltime cu sistem Rackmatic in trei trepte
 • cos cu sistem VarioFlex
 • cosuri silver XXL cu maner
 • doua suporturi pliabile pentru farfurii in setarul superior

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 x 44.8 x 55 cm (l x L x A) si cantareste 33 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 44 dB, astfel ca nici nu iti vei da seama cand masina va functiona.

Programe si functii speciale

Masina este prevazuta cu 5 programe de spalare de baza, si anume:

 1. Intensiv – utilizeaza apa la temperatura de 70 de grade Celsius, fiind prezent senzorul de incarcare. Dureaza 125-135 minute si inregistreaza un consum de 11-14 litri de apa si 1.2-1.3 kWh energie electrica. Este potrivit pentru oalele si cratitele cu grad ridicat de murdarie, detectand nivelul de murdarie, ajustand parametrii, dar nu si temperatura de splare.
 2. Auto – presupune activarea atat a senzorului de incarcare, cat si senzorul de turbiditate. Inregistreaza un consum de energie cuprins intre 0.7 si 1.3 kWh si de apa intre 7 si 16 litri de apa. Temperatura de spalare variaza itnre 45 si 65 de grade Celsius, avand o durata de 90-150 de minute.
 3. Eco – utilizeaza apa la temperatura de 50 de grade Celsius, avand o durata de 195 de minute si consuma 8.5 litri de apa si 0.78 kWh energie electrica.
 4. Pahare – presupune o spalare delicata, la 40 de grade Celsius, avand o durata de 85-90 de minute.
 5. Scurt – dureaza 29 de minute si utilizeaza apa la temperatura de 45 de grade Celsius. Consuma 9 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.

Acestor programe de baza, li se adauga cateva functii speciale:

 • IntensiveZone – se refera la zona speciala pentru oale, utilizand o presiune mai mare, fara sa afecteze vasele din cosul inferior.
 • VarioSpeed Plus – permite scurtarea duratei anumitor programe cu pana la 40%, fiindca va creste presiunea si temperatura apei.
 • Incarcare la jumatate – in cazul in care nu reusesti sa umpli masina cu vase, poti activa aceasta extra-optiune, iar masina isi va adapta resursele in functie de cantitatea pe care ai adaugat-o.
 • Programare intarziata – permite programarea activitatii masinii, in intervalul 1-24 ore.
 • InfoLight – presupune proiectarea unei lumini pe podea care va indica daca masina a terminat de spalat.

 


Concluzii si pareri

Suntem de parere ca masina de spalat vase Bosch SPV53N00EU este un model foarte interesant, practic eficient in orice locuinta. Este prevazuta cu o serie de functii si tehnologii avansate, foarte utile, care vor creste eficienta acestei masini de spalat.

Clientii confirma spusele producatorilor si sustin ca aceasta masina este un model ce merita achizitionat. Este silentioasa si prezinta o constructie robusta, iar calitatea spalarii este foarte buna. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Chiar daca nu este varful gamei, cu siguranta, masina Bosch SPV53N00EU ofera o calitate extrem de buna, fiind prevazuta cu functii si tehnologii de ultima generatie. Merita achizitionata, iar aici vei gasi si o oferta de pret foarte avantajoasa.

9

Pret

8.8/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Eficienta energetica

8.5/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • programare intarziata
 • InfoLight
 • incarcare la jumatate

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *