Masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX, 15 seturi, 6 programe, Motor Inverter, Touch control, Clasa A+++, 60 cm, Inox

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Electrolux ESF8635ROX

Scapa de grija vaselor murdare si apeleaza cu incredere la o masina de spalat vase potrivita. Cu atat mai mult cand sunteti o familie numeroasa ar trebui sa apelezi la un produs pe masura, fiindca vasele murdare se vor aduna in chiuveta imediat. Iti prezentam masina de spalat vase Electrolux ESF8635ROX, care reprezinta un model foarte incapator si economic.

Electrolux ESF8635ROX este o masina de spalat vase ce ofera o capacitate ultra-generoasa de 15 seturi. De asemenea, este foarte eficienta si din punct de vedere energetic, fiind incadrata in clasa A+++.

Consumul anual de apa a fost estimat la 3080 litri, iar cel de energie 241 kWh.

Dimensiunile acesteia sunt de 85 x 59.6 x 61 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs este de 44 dB, ceea ce inseamna ca nu va fi deloc deranjanta pe durata functionarii.

Programe si functii speciale

Masina dispune de 6 programe de spalare foarte eficiente si anume:

 1. Eco – presupune cel mai mic consum de energie, avand o durata de 225 de minute. Utilizeaza apa la temperatura de 50 de grade Celsius.
 2. Auto – activeaza senzorii de turbiditate si de incarcare, pentru a idientifica gradul de murdarie si de incarcare, pentru reglarea automata a apei, temperaturii si a duratei. Temperatura de spalare va varia intre 45 si 70 de grade Celsius, consumul de apa intre 7 si 14 litri, consumul energetic intre 0.6 si 1.6 kWh, iar durata intre 40 si 154 de minute.
 3. FlexiWash – presupune spalarea diferentiata in cadrul celor doua cosuri. In cosul inferior temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius, iar in cel superior 50 de grade Celsius. Este activ senzor de incarcare, prin urmare consumul de apa va varia intre 14 si 16 litri, iar energetic intre 1.2 si 1.5 kWh energie electrica. Dureaza 156 de minute, dar poate fi scurtat cu 15 minute.
 4. Intensiv – spala la temperatura de 70 de grade Celsius, fiind activ senzorul de incarcare, prin urmare consumul poate varia intre 12.5 si 14.5 litri, iar cel energetic intre 1.4 si 1.7 kWh. Dureaza maxim 170 de minute, dar poate fi scurtat cu 10 minute.
 5. Delicat – utilizeaza apa la temperatura de 45 de grade Celsius, dar si o presiune scazuta. Inregistreaza un consum de 12-14 litri de apa si 0.7-0.9 kWh energie electrica. Dureaza 90 de minute.
 6. Scurt – dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius.

Acestor functii extrem de eficiente, li se adauga o serie de extraoptiuni:

 • AirDry – deschide usa dupa ce programul a luat sfarsit, astfel fiind grabit si procesul de uscare.
 • XtraDry – vizeza uscarea extrem de eficienta, crescand temperatura apei in cadrul ultimei clatiri.
 • TimeManager – scurteaza durata anumitor programe cu pana la 50% marind presiunea si temperatura apei. In acelasi timp, si durata ciclului de uscare va fi mai mica.

Nu uitam sa amintim nici de afisajul digital, care va indica timpul ramas, faza de spalare, extra optiuni si asa mai departe.


Concluzii si pareri

Electrolux ESF8635ROX este de departe un model de masina de vase extrem de practica si eficienta chiar recomandata pentru familiile mari. Ofera o capacitate ultra-generoasa, dar si si o eficienta energetica ridicata.

Clientii considera aceasta masina de spalat vase o achizitie foarte buna, fiindca si-a demonstrat de fiecare data eficienta. De asemenea, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Daca esti interesat de aceasta masina de spalat, sfatul nostru este sa o achizitionezi cu toata incredere, fiindca performanta isi spune cuvantul. In plus, o poti comanda de aici la un pret chiar rezonabil.

9.8

Pret

9.6/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • capacitate extrem de mare
 • eficienta energetica
 • afisaj digital
 • airdry
 • time manager

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *