Masina de spalat vase Electrolux ESF5535LOW, 13 seturi, 6 programe, Motor Inverter, 60 cm, Clasa A+++, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Electrolux ESF5535LOW

Renunta la spalatul vaselor manual care nu face altceva decat sa consume timp si energie. Apeleaza la o masina de spalat vase practica si eficienta, iar pentru a iti fi mai usor sa alegi, urmareste materialele pe care le-am pregatit. De aceasta data, iti vom face cunostinta cu masina de spalat vase Electrolux ESF5535LOW, pe care o vom analiza in detaliu.

Electrolux ESF5535LOW inregistreaza o capacitate de 13 seturi, motiv pentru care va fi foarte eficienta chiar si pentru familii mai mari. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce presupune un consum redus de resurse.

Consumul anual de apa a fost aproximat la 2775 litri, iar cel energetic, la 234 kWh.

Dimensiunile acesteia sunt de 85 x 69 x 61 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 46 dB, ceea ce inseamna ca aproape nici nu o vei auzi in timpul functionarii.

Programe si functii speciale

Acest model de masina Electrolux a fost dotat cu 6 programe de spalare si anume:

 1. Eco – cel mai eficient din perspectiva consumului, fiind potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie. Totodata, consuma 0.832 kWh energie electrica si 10 litri de apa. Dureaza ceva mai mult, 240 de minute.
 2. Auto – este controlat de senzorul turbiditate si cel de incarcare, detectand astfel gradul de murdarie si cantitatea incarcata. Temperatura de spalare variaza intre 45 si 70 de grade Celsius, inregistrand un consum de 7-12 litri apa si 0.7-1.5 kWh energie electrica. Durata poate varia destul de mult, intre 45 si 160 de minute.
 3. Intensiv – pentru vasele foarte murdare, utilizand apa la temperatura de 70 de grade Celsius. Consuma 13-15 litri de apa si 1.4-1.6 kWh energie electrica. Dureaza intre 140 si 160 de minute.
 4. Scurt – dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 60-65 de grade Celsius. Nu preiznta ciclu de uscare, insa poti activa extra-optiunea ExtraDry.
 5. Delicat – spala la temperatura de 45 de grade celsius, avand o durata totala de 70-85 minute cu un consum de 13-14 litri de apa si 0.9-1.1 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – utilizeaza 4 litri de apa, avand o durata de 14 minute.

Acestor programe de spalare, li se adauga o serie de functii speciale si anume:

 • TimeManager – scurteaza durata, insa rezultatele se mentin constante.
 • XtraDry – implica o uscare mai buna, prin clatirea la o temperatura foarte ridicata in cadrul ultimului ciclu.
 • AutoOpen – deschiderea automata a usii dupa ce programe de spalare a luat sfarsit.
 • Semnalele acustice – vor fi emise dupa ce programul de spalare s-a incheiat. Acestea vor fi dezactivate din fabrica, insa le poti activa urmarind instructiunile din manualul de utilizare.

Concluzii si pareri

Electrolux ESF5535LOW este o masina de spalat vase interesanta, ce ofera o capacitate generoasa si functii pe masura cu care sa iti face treaba eficient.

Clientii se declara multumiti de achizitia facuta, pentru ca masina le-a simplificat realmente munca si i-au salvat de grija vaselor murdare. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun.

Cu siguranta nu vei fi dezamagit nici tu, intrucat isi face treaba cum promite si inregistreaza un consum redus de resurse. Este tot ceea ce iti trebuie, cu atat mai mult in familiile cu copii. Verifica aici o oferta de pret actualizata.

9.2

Pret

8.7/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

9.0/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • capacitate mare
 • eficienta energetica
 • auto open
 • time manager

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *