Masina de spalat vase Miele G 6730 SC de sine statatoare 14 seturi A+++

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Miele G 6730 SC

Daca esti in cautarea unei masini de vase performante si foarte incapatoare, potrivita pentru o familie numeroasa, atunci iti recomandam masina de spalat vase Miele G 6730 SC. Te asteptam sa ne urmaresti in continuare pentru a verifica daca este sau nu, pe placul tau.

Miele G 6730 SC este o masina de spalat vase foarte interesanta, ce ofera o capacitate generoasa de 14 seturi. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, reprezentand o clasa foarte buna, ce iti va asigura un consum redus de energie electrica.

Este prevazuta cu doua suportuir FlexCare pentru pahare, astfel incat acestea sa fie in singuranta in timpul spalarii, fiind foarte bine fixate.

Avand in vedere ca nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 40 dB, putem spune ca este o masina foarte silentioasa, iar pe timpul spalarii nu te va deranja deloc.

Masoara 59.8 cm latime, 84.5 cm inaltime si 60 cm adancime, avand o greutate de aproximativ 54.5 kg.

Programe si functii speciale

Din acest punct de vedere, masina este foarte bine dotata. Astfel, discutam despre o eficienta ridicata, fiind capabila sa acopere toate tipurile de nevoi.

 • Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, fiind ideal pentru incarcaturi mixte.
 • Automat – are capacitatea de a detecta cantitatea de vase adaugate si gradul de murdarie, pentru a isi adapta resursele necesare.
 • Intensiv 75°C – recomandat pentru vasele cu grad ridicat de murdarie sau chiar murdarie uscata, utilizand apa la temperaturi foarte inalte, de 75 de grade Celsius.
 • Normal 55°C – este un program rapid si eficient, fiind recomandat pentru spalari zilnice, utilizand apa la temperatura de 55 de grade Celsius.
 • Spalare delicata – sunt activagti senzorii, pentru ca spalarea sa fie mai delicata, fiind potrivit pentru vasele sensibile, inclusiv pahare.
 • Quick Power Wash – obtine rezultate exceptionale atat de curatare, cat si de uscare, pentru vase cu grad normal de murdarie. Dureaza doar 58 de minute.
 • Solar Save – datorita sistemului solar de incalzire, a pompeid e caldura ori a incalzirii cu gaz-ulei, programul inregistreaza uin consum minim.
 • Scurt – este potrivit pentru spalarea vaselor foarte putin murdare. Nu este prevazut cu ciclu de uscare.

Concluzii si pareri

Miele G 6730 SC este un model de masina de spalat vase foarte incapator ce a dovedit a fi extrem de eficient si economic.

Clientii confirma eficienta sa si se declara multumiti, intrucat reuseste sa spele foarte bine vasele, iar programele si functiile din dotare reusesc sa acopere toate tipurile de nevoi. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Acestea fiind spuse, Miele G 6730 SC este o investitie care merita fiecare banut fiindca este incapatoare, eficienta, economica, iar clientii sunt foarte multumiti. Consulta aici si tu o oferta de pret avantajoasa.

9.2

Pret

8.3/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

9.2/10

Functii

9.1/10

Argumente PRO

 • capacitate foarte mare
 • eficienta energetica
 • programe si functii diverse

Argumente CONTRA

 • pretul nu este accesibil tuturor bugetelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *