Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WBC 3B19 B, A+AA, 13 seturi, 5 programe, Negru

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Whirlpool WBC 3B19 B

Daca inca nu ai reusit sa te orientezi catre un model de masina de spalat vase, este cazul sa alegi modelul potrivit cat mai repede, pentru ca vei observa diferenta imediat. Nu doar ca te va scui de stresul vaselor murdare, dar vei reusi sa si castigi timp, pe care sa il poti doza altfel. Iti prezentam in continuare, masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WBC 3B19 B, un model foarte bine cotat, asa ca merita macar cateva momente de atentie.

Whirlpool WBC 3B19 B inregistreaza o capacitate generoasa de 12 seturi, fiind potrivita chiar si pentru familii mai numeroase. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum de energie electrica decent.

Consumul anual de energie a fost aproxima la 295 kWh, iar cel de apa la 3080 litri.

Este un model partial incorporabil, o parte din aceasta ramanand descoperita.

Dimensiunile masinii sunt de 82 x 59.5 x 57 cm ( l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina este prevazuta cu 5 programe de spalare foarte eficiente si anume:

 1. Eco – temperatura de spalare este de 50 de grade, avand o durata de 190 de minute. Presupune un consum de 11 litri de apa si 1.04 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – temperatura de spalare ajunge la 65 de grade Celsius si este potrivit pentru vase si oale cu grad ridicat de murdarie. Dureaza 150 de minute si consuma 16.5 litr de apa si 1.65 kWh energie electrica.
 3. Normal – poate fi utilizat zilnic, avand o durata de 2 ore. Spalarea se realizeaza la o temperatura de 55 de grade Celsius si consuma 16 litri de apa si 1.35 kWh energie electrica.
 4. Scurt – dureaza doar 30 de minute si consuma 8.5 litri de apa. Nu presupune ciclu de uscare.
 5. Prespalare – utilizeaza 4 litri de apa la temperatura de 10 minute.

Acestor functii de baza, li se adauga cateva functii speciale:

 • Incarcare la jumatate – este utila atunci cand doresti sa pornesti masina, insa aceasta nu a fost incarcata in totalitate cu vase.
 • Clatire de igienizare – in cadrul ultimei faze de clatire, temperatura apei va fi mai ridicata, pentru o igienizare mai buna.
 • Programare intarziata – presupune prestabilirea orei de incepere a activitatii masinii.

Concluzii si pareri

Whirlpool WBC 3B19 B este o masina foarte practica si eficienta, care isi face treaba in parametrii optimi. Dispune de o serie de programe de baza si, de altfel, foarte utile, iar capacitatea generoasa o recomanda chiar si pentru familii mai mari.

Clientii au acordat calificative foarte bune si sustin ca este un model foarte eficient si fiabil, pe care il recomanda cu toate incredere. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Totodata, este foarte usor de utilizat si setat, astfel ca poate fi folosita si de persoanele a caror punct forte nu este tocmai tehnologia. Verifica aici o oferta de pret foarte buna pentru aceasta masina de spalat vase.

9.1

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

8.5/10

Functii

8.7/10

Argumente PRO

 • capacitate mare
 • incarcare la jumatate
 • programare intarziata
 • pret avantajos

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *