Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T133 DEL, 10 programe, 14 seturi, Clasa A+++, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool WIO 3T133 DEL

Putem afirma ca masina de spalat vase Whirlpool WIO 3T133 DEL reprezinta unul dintre cele mai performante modele aflate in portofoliul Whirpool si vom si justifica in cele ce urmeaza. Vine la pachet cu un sistem inovator si anume Power Dry ce presupune ventilatie 3D, care are rolul de a extrage si scurge aburul din interiorul masinii.

Whirlpool WIO 3T133 DEL detine o capacitate impresionanta de 14 seturi, adica va fi ideala chiar si pentru cele mai numeroase familii. In plus, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, cea mai performanta clasa, in prezent, ceea ce iti va asigure un consum redus de resurse.

Dimensiunile masinii sunt de 82 x 59.7 x 55.5 cm (l x L x A).

In timpul spalarii, masina inregistreaza un zgomot de maxim 43 dB, ceea ce inseamna ca nu o vei auzi aproape deloc in timpul spalarii, fiindca produce un zgomot destul de mic.

Programe si functii speciale

In ceea ce priveste programele de spalare, masina primeste din nou un mare plus. Este prevazuta cu, nu mai putin, de 10 programe si anume:

 1. Eco – presupune cel mai redus consum de resurse, inregistrand 0.83 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa. De asemenea, temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius si dureaza 220 de minute.
 2. 6th Sense – este programul prevazut cu senzori, avand capacitatea de a regla consumul de apa si temperatura. Astfel, temperatura de spalare va varia intre 50 si 60 de grade Celsius, consumul fiind intre 7 si 14 litri de apa si 0.9 – 1.4 kWh energie electrica. Dureaza intre 85 si 180 de minute.
 3. 1 ora cu uscare – datorita tehnologiei Power Dry, masina este prevazuta cu un program scurt, care dureaza 60 de minute, spaland la o temperatura de 55 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10.5 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 4. Intensiv – este potrivit pentru vasele si oalele foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius. Dureaza 170 de minute si utilzieaza 16 litri de apa si 1.6 kWh energie electrica.
 5. Zilnic – temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius si poate fi utilizat pentru spalarile de zi cu zi. Dureaza 90 de minute si consuma 13 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 6. Silentios – este programul potrivit pentru timpul noptii, fiindca presiunea apei este scazuta. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, durata fiind de 210 minute. Consuma 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 7. Scurt – dureaza 30 de minute si nu presupune ciclu de uscare.
 8. Pahare – adecvat pentru vasele foarte sensibile, fiindca temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius, inregistrand un consum de 11.5 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 9. Prespalare – utilizeaza 4.5 litri de apa rece, avand o durata de 12 minute.
 10. Igienizare – este adecvat pentru vasele cu grad mediu sau chiar mare de murdarie si prevede clatire cu apa la temperaturi inalte. Temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius si consuma 1.3 kWh energie.

Totodata, mai exista si cateva functii speciale, ce au rolul de a creste eficienta acestei masini:

 • Autocuratare – potrivit pentru curatarea masinii, adaugand detergenti speciali.
 • Incarcare la jumatate – atunci cand nu vei reusi sa umpli masina cu vase, iar aceasta va adapta resursele la cantitatea de vase adaugata.
 • Turbo – reduce timpul de spalare, iar rezultatele nu vor fi afectate.
 • Tablete – utilizand detergent de acest tip, masina va regla automat consumul de sare si agentul de clatire.
 • Power Clean – va fi activata zona Power Clean, avand o presiune foarte mare, potrivit pentru a spala oale, vase si cratite cu grad mare de murdarie. Pe de alta parte, paharele vor avea parte de o spalare sensibila la nivelul cosului superior.
 • Programare intarziata – poti preseta timpul de incepere a activitatii masinii, in intervalul 1-12 ore.
 • Lumina pe podea – este de 3 tpuri, astfel incat vei sti daca masina inca spala sau a terminat de spalat.

Concluzii si pareri

Masina Whirlpool WIO 3T133 DEL este un model ce merita luat in calcul, fiindca ofera o capacitate foarte generoasa, dar si functii pe masura, intr-un numar foarte mare. Este o masina de ultima generatie, pe care clientii o apreciaza foarte mult. Sustin ca spala foarte bine vasele si sunt intr-adevar multumiti. De asemenea, apreciaza raportul calitate/pret excelent.

Alege cele mai potrivite produse pentru nevoile tale, iar noi iti recomandam cu toata increderea acest model de masina. Este foarte bine dotata, astfel ca reuseste sa isi faca treaba eficient. In plus, de aici o poti achizitiona la un pret foarte avantajos.

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • capacitate foarte mare
 • numar mare de programe si extraoptiuni
 • lumina pe podea
 • foarte economica

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *