Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WKIO 3T123 6P, 10 programe, 14 seturi, Clasa A++, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Whirlpool WKIO 3T123 6P

Atunci cand sunteti o familie mare, problema vaselor murdare se intensifica. Cu atat mai mult, ar trebui sa te orientezi catre o masina de spalat vase, asa ca iti prezentam masina de spalat vase Whirlpool WKIO 3T123 6P ce ofera o capacitate mare si programe pe masura. In continuare, vom discuta toate aspectele care te-ar putea interesa pentru ca, in final, sa poti lua decizia corespunzatoare.

Masina de vase Whirlpool WKIO 3T123 6P dispune de o capacitate extrem de generoasa de 14 seturi, ideala pentru o familie numeroasa. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, consumul de resurse fiind destul de redus.

Fiind un model incoporabil complet, odata integrata in mobila, nu va mai fi vizibila absolut deloc.

Masoara 82 x 59.5 x 57 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot atins in timpul spalarii este de 43 dB, fiind o valoare destul de mica incat nu va fi deranjanta.

Programe si functii speciale

Masina dispune de nu mai putin de 10 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – cel mai economic program, spaland la temperatura de 50 de grade Celsius. Dureaza 4 ore si inregistreaza un consum de doar 6 litri de apa 0.93 kWh energie electrica.
 2. 6th Sense – coordonat de senzorii de incarcare si de turbiditate, astfel ca toti parametrii vor fi variabili. Spala la temperaturi cuprinse intre 50 si 60 grade Celsius, inregistrand intre 7-14 litri de apa si 0.9 – 1.4 kWh energie electrica. Dureaza intre 85 si 180 de minute.
 3. Intensiv – potrivit pentru vase si oale foarte murdare, avand o temperatura de spalare de 65 de grade Celsius, inregistrand un consum de 14 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
 4. Zilnic – este potrivit pentru spalarile de zi cu zi, utilizand o temperatura de 50 de grade Celsius, avand o durata de 90 de minute si un consum de 12 litri de apa.
 5. Silentios – program foarte silentios, datorita presiunei reduse a apei, pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand o durata de 210 minute Consumul pe care il presupune este de 14 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 6. Scurt – dureaza doar 30 de minute si nu presupune ciclu de uscare. Spala la temperatura de 50 de grade Celsius.
 7. Pahare – potrivit pentru articolele sensibile, spala la temperatura de 45 de grade Celsius, avand o durata de 100 de minute. Consuma 11 litri de apa.
 8. Prespalare – inregistreaza un consum de 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 9. Antibacterial – vizeaza buna dezinfectie si spala la temperatura de 65 de grade Celsius, clatirea realizandu-se si ea la temperaturi inalte. Consumul va fi de 1.3 kWh energie electrica si 10 litri de apa.
 10. Autocuratare – este dedicat curatarii interiorului masinii de spalat cu detergenti speciali. Dureaza 95 de minute si inregistreaza un consum de 14 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.

In acelasi timp, masina mai este dotata si cu cateva functii speciale foarte utile:

 • Mutizone – face referire la spalarea separata pe cosuri, similar cu incarcarea la jumatate.
 • Turbo – permite scurtarea duratei programelor, insa fara a altera calitatea rezultatelor.
 • Programare intarziata – face posibila prestabilirea orei de spalare in intervalul 1-12 ore.
 • Power Clean – spalarea in mod diferentiat, astfel ca in cosul inferior vor fi spalate cu jet puternic, iar in cel superior, spalarea va fi mai delicata.
 • Lumina pe podea – presupune proiectarea unei lumini pe podea, pentru a fi mereu la curent daca masina spala sau a terminat programul.

Concluzii si pareri

Whirlpool WKIO 3T123 6P este, cu siguranta, un model de masina ce merita fiecare banut. Ofera un numar mare de programe si extraoptiuni, dar si o capacitate mai mult decat generoasa, care va face fata chiar si in cadrul celor mai numeroase familii.

Clientii sustin ca este cea mai buna investitie pe care au facut-o pana in momentul de fata si sunt foarte incatati de eficeinta sa. Whirpool demonstreaza inca o data ca este un brand serios, ce ofera produse de calitate. De asemenea, sustin ca raportul calitate/pret este excelent.

Prin urmare, recomandam acest model de masina de spalat cu toata increderea, fiindca ofera performante extraordinare la un pret foarte avantajos, pe care il poti verifica aici.

Review pe scurt: Whirlpool WKIO 3T123 6P

9.5

Pret

9.3/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.0/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • capacitate foarte mare
 • numar mare de functii si extraoptiuni
 • lumina pe podea

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *