Masina de spalat vase Indesit DSR 57M19 A, 10 Seturi, 7 Programe, Clasa A+, 45 cm, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Indesit DSR 57M19 A

Masina de spalat vase Indesit DSR 57M19 A este un model eficient, care ofera o flexibilitate destul de buna, fiind si suficient de incapatoare. Poate reprezenta un real ajutor in orice bucatarie, insa nu inainte de a afla toate detaliil pe care trebuie sa le cunosti in mod obligatoriu, indiferent de decizia pe care o vei lua.

Masina de spalat vase Indesit DSR 57M19 A ofera o capacitate de 10 seturi, depasind media gamei. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna ca inregistreaza un consum energetic destul de mic.

Masoara 85 x 45 x 60 cm (l xL x A).

Nivelul de zgomot produs este de 49 dB, ceea ce inseamna ca este un nivel insuficient incat sa poata deveni deranjant.

Programe si fucntii speciale

Masina este prevazuta cu 7 programe de baza care se adapteaza tuturor tipurilor de nevoi:

 1. Eco – este potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie, inregistrand cel mai mic consum de reurse. Dureaza ceva mai mult, trei ore.
 2. Intensiv – este dedicat vaselor foarte murdare, dar si rezistente, fiindca utilizeaza apa la temperatura de 65 de grade Celsius, dar si un nivel ridicat de presiune.
 3. Normal – este un program potrivit pentru spalarile de zi cu zi. Pot fi adaugate vase cu grad mediu de murdarie, avand o durata de 1 ora si 30 de minute.
 4. Daily – dureaza doar 60 de minute si este potrivit pentru spalarile zilnice, cu grad mediu de mrudarie. Este un program rapid, care nu presupune uscare automata.
 5. Delicate – recomandat pentru vasele foarte sensibile precum articolele din sticla si ceramica. Temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius, avand o durata de 1 ore si 35 de minute.
 6. Rapid – dureaza 25 de minute si este portivit pentru o cantitate mai mica de vase, insa nu presupune uscare.
 7. Prespalare – poate fi folosit pentru inmuierea vaselor murdare, avand o durata de doar 8 minute.

In plus, masina va afisa timpul ramas pentru ca vasel sa fie scoase indata ce programul a luat sfarsit. Sunt prezente, in acelasi timp, si protectia impotriva inundatiei si decalcifierea reglabila.


Concluzii si pareri

Indesit DSR 57M19 A reprezinta un model de masina de spalat vase foarte practica si eficienta, potrivita si pentru familii cu copii. Clientii sustin ca isi face treaba foarte bine, spaland vasele fara probleme indiferent de gradul de murdarie. Considera a fi o alegerea potrivita, drept pentru care considera raportul calitate/pret excelent. In plus, aici poti gasi o oferta de pret avantajoasa.

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.5/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • numar mare de programe
 • afisare timp ramas
 • pret avantajos

Argumente CONTRA

 • lipsa functie de incarcare la jumatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *