Masina de spalat vase Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU, 10 Seturi, 9 Programe, Clasa A++, 45 cm, Display digital, Inox

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU

O masina de spalat vase va reprezenta intotdeauna, pentru o gospodina, un real ajutor in bucatarie. De aceea, cred ca pentru fiecare un astfel de electrocasnic va fi bine-venit. Ei bine, de acesata data, vom discuta mai multe detalii despre masina de spalat vase Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU pe care o vom analiza din toate perspectivele.

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU dispune de o capacitate rezonabila de 10 seturi, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++. Consumul energetic este unul destul de mic, prodcatorii estimand consumul anual la 211 kWh, in timp ce consumul de apa este de 2520 litri.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 45 x 60 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 44 dB, ceea ce inseamna ca este un model silentios.

Programe si functii speciale

Masina este prevazuta cu 9 programe si anume:

 1. Eco – cel mai eficient program din perspectiva consumul de resurse, inregistrand 0.74 kWh energie electrica si 9 litri de apa. Dureaza, insa, mai mult – 3 ore.
 2. Auto intensiv – este programul potrivit pentru vasele, tigaile si oalele foarte murdare, ce necesita o spalare intensiva,. Detecteaza in mod automat gradul de murdarie, asjutand astfel parametrii. Timpul poate varia intre 2 ore si 20 de minute si 3 ore, consumul de apa intre 13 si 14 litri, iar cel energetic intre 1.24 si 1.45 kWh.
 3. Auto Normal – este potrivit pentru vasele cu grad mediu de mrudarie, avand capacitatea de a detecta in mod automat nivelul de murdarie. Consumul energetic poate varia intre 1 si 1.5 kWh, iar cel de apa intre 13.5 si 14.5 litri. Dureaza intre 100 minute si 15 minute.
 4. Delicat – este recomandat pentru portelanuri si pahare delicate, pentru ca foloseste o presiune scazuta a apei. Foloseste 9 litri de apa si 0.85 kWh energie electrica. Dureaza 100 de minute.
 5. Express – dureaza doar 25 de minute si foloseste 8 litri de apa si 0.85 kWh. Nu prezinta ciclu de uscare.
 6. Good night – este un program foarte silentios, pe care il poti utiliza pe timpul noptii. Dureaza 3 ore jumatate si foloseste 13 litri de apa impreuna cu 0.85 kWh energie electrica.
 7. Prespalare – foloseste 4 litri de apa si dureaza 10 minute. Este recomandat indeosebi pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafate vaselor.
 8. Scurt – dureaza 80 de minute si este recomnadat pentru vasele cu grad normal de murdarie. Foloseste 15.5 litri de apa si 1.10 kWh energie electrica.
 9. Ultra intensiv – este recomdata adaugarea vaselor foarte murdare, dar si rezistente pentru ca utilizeaza o temperatura si presiune a apei destul de ridicate. Presupune un consum de 17 litri de apa si 1.45 kWh energie electrica. Dureaza aproximativ 2 ore si jumatate.

Pe langa cele 9 programe de baza, nu lipsesc si cateva functii speciale:

 • Spalare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.
 • Multitab – este necesara adaugarea detergentilor speciali.
 • Incarcare la jumtate – selectezi doar unul dintre cele doua cusuri pentru a incepe spalarea.

Concluzii si pareri

Hotpoint-Ariston LSFF 9M124 CX EU este un model de masina de spalat vase interesanta, ce reuseste sa spele foarte bine vasele, indiferent de gradul de murdarie.

Clientii confirma eficienta sa si adauga faptul ca este foarte silnetioasa, economica, iar functiile sunt suficinet de diversificate pentru a satisface toate tipurile de nevoi. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun, iar aici te invitam sa consulti o oferta de pret accesibila.

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

9.0/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • economica
 • silentioasa
 • numar mare de programe
 • programare intarziata
 • incarcare la jumatate

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *